0

Boeken voor onder de kerstboom

F
Wishlist

1

Geef eens een boek als kerstcadeau! Iedereen is er blij mee, je bent geen mega budget kwijt en achteraf kan je zelf nog eens je eigen cadeau lezen.

Heb je nog geen inspiratie voor al je kerstcadeau's? Een leuk boek is een topcadeau. Daar scoor je gegarandeerd mee!

En om het je nog gemakkelijker te maken, selecteren wij onze favorieten.

Thirty Years Of Fashion - Grace Coddington

De legendarische fashion styliste Grace Coddington beschrijft in dit boek het verloop van haar carrière gedurende de eerste 30 jaar die ze bij Vogue US en Vogue UK doorbracht. 

Het voorwoord werd verzorgd door de editor-in-chief van Vogue Amerika Anna Wintour en ontwerper Karl Lagerfeld. Daarnaast vind je in het boek persoonlijke anekdotes en inside stories over werken met fotografen Cecil Beaton, Irving Penn, Bruce Weber, Steven Meisel and Mario Testino en fashion-world personalities zoals Naomi Campbell, Jerry Hall, Linda Evangelista en Manolo Blahnik. 

How To Speak Emoji - Fred Benenson

Altijd al de emoji-taal onder de knie willen krijgen? Dit handige boek staat vol met informatie over emojis waardoor je de beste text messages vol emoticons zult sturen! A dream come true

Beauty Bible - ICI Paris XL

Het beauty boek is ideaal voor beauty lovers.

De bijna 50-jarige expertise van ICI Paris XL in de beauty wereld werd samen gebundeld in 1 boek, verdeeld in 3 grote hoofdstukken; parfum, verzorging en make-up. 

Every girl wants to look stunning, dus de Beauty Bible is the perfect Christmas gift. Zo kan het nieuwe jaar letterlijk én figuurlijk mooi van start gaan.

Money Pizza Respect - The Fat Jewish

MONEY PIZZA RESPECT van The Fat Jewish vertelt het ene hilarische verhaal na het andere, van kotsen op zijn grootvader na een dronken nacht tot het redden van zijn dove buurman uit een brandend gebouw, tot het huren van prostituées om de scenes van Braveheart na te spelen... Met dit boek doet Ostrovsky een poging om de geschreven media te redden van de ondergang.

Gods and Kings - Dana Thomas

In Gods and Kings beschrijft Dana Thomas hoe John Galliano en Alexander McQueen de modewereld hebben veranderd. In het eerste deel van de 21e eeuw werd de modewereld gedomineerd door 2 verschillende maar toch even succesvolle figuren met een turbulent leven.  Niet lang daarna stapt Alexander McQueen uit het leven en maakte John Galliano op professioneel vlak een dieptepunt mee. Who was to blame? En hoe werd de mode veranderd door hun rise and fall?

In het boek wordt het verhaal verteld van Galliano en McQueen, 2 working class British boys die de modewereld op haar grondvesten deden daveren. Galliano en McQueen waren niet alleen gedreven en begaafd: ze wilde de modewereld revolutioneren als geen ander. En voor een tijdje slaagden ze hierin.

Zoek je een diepgaand boek over fashion? Dan zit je met Gods and Kings van Dana Thomas zeker goed!

De Tien Geboden Van Jani - Jani Kazaltzis

Met zijn nieuwste boek geeft Jani praktische do's and don'ts voor je dagelijkse look en analyseert hij de meest voorkomende stijlproblemen. Uiteraard werden de typische Jani-quotes niet weggelaten. Deze stijlbijbel is het uitgelezen geschenk voor de modeliefhebber of misschien een subtiele tip voor dat familielid dat steeds modeblunders blijft maken.

Simply Nigella - Nigella Lawson

Wat niet mag ontbreken in ons lijstje is een goed kookboek. En de Britse Nigella Lawson kan er wat van. Wie haar al op tv heeft gezien weet dat de kok van eten houdt. 

Haar nieuwe boek Simply Nigella bevat opnieuw een overload aan recepten die lekker en toch niet te ingewikkeld zijn. Aan feel good food bij Nigella geen gebrek!

18.12.2015
Geschreven door Griet DemuynckWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten