0

Blogster Elle Milla over haar favoriete Triumph-bh

F
Looks

4

Elle Milla, bekend van de gelijknamige blog, zweert na de geboorte van haar 2 zoontjes bij de push-up-bh van lingeriemerk Triumph.

Na Magic Wire, komt lingeriemerk Triumph opnieuw met een innovatieve en revolutionaire ondergoedlijn. De Magic Boost-collectie geeft je boezem opnieuw een mooie, natuurlijke vorm die je misschien na gewichtsverlies of een zwangerschap kwijt was. Blogster en mama van 2 Elle Milla, weet hoe belangrijk een goede bh is en zweert na haar 1e ervaring met Triumph bij de Magic Boost-bh’s.

Elle Milla a.k.a. Sarah Van Den Bosch in de nieuwe Magic Boost
4
Foto © Zeb Daemen

“Voor mij moet een goede bh 3 eigenschappen hebben”, legt Elle Milla a.k.a. Sarah Van den Bosch uit. “Hij moet mooi zijn, gemakkelijk zitten en een push-upeffect hebben. Vroeger droeg ik vaak kanten niemendalletjes, maar sinds ik mama geworden ben, vind ik comfort enorm belangrijk. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat mijn lingerie niet mooi moet zijn. Integendeel. Het is altijd leuk als mijn vriend mijn ondergoed ook mooi vindt. Ten slotte vind ik een push-up-bh een echte must, omdat ik eerder een bescheiden cup heb.”

Al die eigenschappen vindt Elle Milla terug in de nieuwe Magic Boost-lijn van Triumph. “Ik had nog nooit een bh van het merk Triumph gedragen, maar nu wil ik niets anders meer. De push-up is mijn favoriet, die past heel mooi bij mijn kleine cup. Zowel de bh’s als de broekjes zijn erg zacht en passen mooi rond het lichaam. Ik voel me heel vrouwelijk en sexy in mijn setje. Eenmaal ik het setje aanhad, wist ik dat ik de perfecte bh voor mijn lichaamsbouw gevonden had.”

Elle Milla a.k.a. Sarah Van Den Bosch in de nieuwe Magic Boost
4
Foto © Zeb Daemen

Maar dat was in het verleden wel eens anders. “Ik heb heel vaak de verkeerde bh of bh-maat gedragen. Dan zakten mijn bandjes af, of kroop de sluiting achteraan omhoog. Die problemen heb ik niet meer sinds ik mijn Magic Boost-bh draag. Nu draag ik trouwens zeker de juiste maat, want ik heb mezelf laten opmeten in een Triumph-winkel. Een aanrader voor elke vrouw, want ik ben zeker niet de enige die de verkeerde maat draagt.”

Elle Milla a.k.a. Sarah Van Den Bosch in de nieuwe Magic Boost
4
Foto © Ze Daemen

Een mooi en goed zittend lingeriesetje helpt Elle Milla om zichzelf vrouwelijker te voelen. “Vrouwelijkheid betekent heel veel voor mij. Door mijn blog ben ik er zowat dagelijks mee bezig. Het klinkt cliché, maar als je je goed in je vel voelt, straal je dat uit. Mooi ondergoed helpt me daarbij. Nu ik de Magic Boost-collectie heb ontdekt, denk ik dat het niet moeilijk zal zijn om dat mooi ondergoed te vinden (lacht).”

Helemaal overtuigd van de nieuwe collectie? Waag dan je kans en doe snel mee met onze geweldige wedstrijd en wie weet pronk jij dankzij Belmodo binnenkort wel met je eigen setje uit de Magic Boost-lijn van Triumph.

10.03.2016
Geschreven door Laura DeboelWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten