0

Blog to watch: Start to Fashion

F
News

7

Start to Fashion is een mode- en lifestyle blog van Joppe De Campeneere en de moeite waard om in de gaten te houden.

Joppe De Campeneere is een rijzende ster in the blogosphere. Ik hou ‘m al een hele tijd in de gaten en kan niet anders dan toegeven dat het succes van Start to Fashion niet zonder reden is.

Voor een jonge knaap van net 18 heeft Joppe ontzettend veel verstand van alles wat hip and pretty is. Ontzettend humble is de jongeman ook, want hij stelt zichzelf voor als ‘basically another one of those fashion blogger’. Niets is minder waar.

Blog to watch: Start to Fashion
7
Foto © Joppe De Campeneere

De Campeneere heeft een uitstekend oog voor detail, stijl en unieke, quirky fashion combinations. Daar alleen al onderscheidt hij zich van de vele andere blogs die het internet overspoelen. Wat mij zo ontzettend bevalt is dat zijn personal style altijd net dat is, personal. My kinda guy.

Nog iets wat ik oprecht apprecieer aan Joppe’s blog is z’n eerlijkheid. Ik heb geen boodschap aan #sponsored messages op mensen hun blog, Instagram of andere social media. Joppe ook niet. Als hij vertelt over een brand of nieuw product geloof je ook meteen dat het iets is waar hij zelf volledig achter staat. Very refreshing!

Blog to watch: Start to Fashion
7
Foto © Joppe De Campeneere

Duidelijk gepassioneerd door fotografie, maar toch is hij niet de enige die voor de camera poseert. Joppe heeft namelijk ook het talent om beautiful people voor z’n lens te halen en die nog net dat tikkeltje meer te laten stralen. De styling, make-up en fotografie gebeuren door Joppe zelf en he does it really well.

Blog to watch: Start to Fashion
7
Foto © Joppe De Campeneere

En nu we toch over make up bezig zijn, Start to Fashion kreeg onlangs een serieus duwtje in de rug dankzij een prachtige post die Joppe plaatste. Met als titel ‘Make-up has no gender’ hoef je niet te second guessen waar de post over gaat.


Dankzij z’n rijke interesse voor alles mode, beauty en lifestyle leert Joppe ook verschillende kanten van zichzelf kennen. 1 aspect van deze jonge blogger is dat hij verzot is op make-up. En omdat hij een jongen is, is dit voor velen een gigantisch taboe. Sad, but true.

Blog to watch: Start to Fashion
7
Foto © Joppe De Campeneere

Het is niet de eerste keer dat Joppe zich over gender based issues buigt. Hij stelt oprechte, open en eerlijke vragen waar hij je tot nadenken dwingt. That’s what I like about him. Toch is het de bewuste make-up post die de media haalde. Waarom is het zo verkeerd om als man openlijk te zeggen dat je make-up draagt? Wie heeft beslist dat een foundation enkel en alleen geschikt is voor vrouwen?

Blog to watch: Start to Fashion
7
Foto © Joppe De Campeneere

Hij zegt het zelf veel beter, dus hurry en lees z’n post! Verschillende media zijn ondertussen ook al op het artikel gesprongen en ik kan enkel hopen dat er een discussie op gang wordt gebracht en er misschien wel iets verandert. Wil je graag meepraten met dit topic? Gewoon #makeuphasnogender gebruiken wanneer je je mening uit.

Blog to watch: Start to Fashion
7
Foto © Joppe De Campeneere

Nu Start to Fashion wat meer op de kaart staat, zie ik alleen maar pink clouds en sparkly rainbows voor onze jonge blogger. Well done, dear!

Volg Joppe op Instagram & Twitter!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten