0

Black Friday @Maasmechelen Village

F
News

1

Op 27 november 2015 vindt de eerste Black Friday plaats: 5 uur dolle kortingen en extra lang shopplezier!

Black Friday is een gekend begrip in Amerika. De dag na Thanksgiving begint het seizoen van de kerstinkopen bij de Amerikanen, met kortingen langs alle kanten.

Aangezien wij Thanksgiving in België niet vieren is Black Friday niet zo gekend bij ons. Maasmechelen Village brengt daar maar al te graag verandering in. Op vrijdag 27 november 2015 – op dezelfde dag als in Amerika – organiseert het outlet shoppingcenter voor het eerst haar eigen Black Friday. Dat betekent zotte discounts in alle deelnemende boetieks met extra lange openingstijden tot 21u. De Black Friday-sales starten om 16u.

De datum kon niet beter gekozen worden: vlak voor Sinterklaas en een kleine maand voor Kerst

Bovenop de outletprijzen zullen er op Black Friday nog extra prijsverlagingen van 40 tot 50% zijn. Bovendien duik je er meteen in het kerstseizoen, want met Black Friday kan je al volop de gezellige kerstsfeer proeven en spot je alvast heel wat kerstcadeaus.

Ben je een echt familiemens en wil je van deze Black Friday een gezinsuitstapje maken of graag combineren met een dag- of weekendtrip in Limburg? Ook dit is mogelijk! Dichtbij vind  vind je namelijk een bioscoop en een 4-sterrenhotel Hotel Terhills. Je kan er ook gewoon genieten van de natuur met een heerlijke wandeling in Connecterra.

De Black Friday-sales starten om 16u en lopen tot 21u. Voor meer info en details kan je vanaf 16 november 2015 terecht op de website van maasmechelenvillage.

18.11.2015
Geschreven door Griet DemuynckWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten