0

Bivolino lanceert tentoonstelling in Modemuseum Hasselt

F
News

3

Bivolino is het merk bij uitstek waar je op maat gemaakte hemden en blouses koopt, ze zijn er al sinds 1900 en still going strong!

Op vrijdag 20 mei 2016 opent in het Modemuseum Hasselt de expo Het Verhaal Van Bivolino. Het Verhaal van Bivolino vertelt de geschiedenis, het heden en de toekomst van het Hasseltse modebedrijf.  

Er zal er een collectie van voorwerpen, foto's, kunstwerken en op maat gemaakte shirts uit het archief van Bivolino tentoon staan in het Modemuseum Hasselt. Naast de geschiedenis werpt de expo ook een blik op de toekomst van Bivolino, de technologische evoluties in de textiel- en kledingsector en Bivolino’s iArt project.

Het verhaal van Bivolino kan je bezoeken vanaf vrijdag 20 mei 2016
3
Foto © Museumtoeren

Wat is Bivolino?

Bivolino is een online platform waar klanten hun eigen hemd of blouse volledig op maat kunnen laten maken. Maar het is meer dan dat, je hemd wordt volledig aangepast aan je postuur en naar jouw persoonlijke smaak. Je kan absoluut zeggen dat Bivolino van A tot Z gaat om zijn klanten tevreden te stellen.

Hoe doet Bivolino dat?

Het bedrijf is een echte krak als het om technologie gaat. Het lanceerde al in 1969 als eerste in Europa een ergonomisch meetsysteem waarmee elk overhemd aangepast kan worden aan elk individueel lichaam. Vandaag is het helemaal 3D. Met het gebruik van biometrische dimensionering in de vorm van een 3D design platform kunnen ze de fit en de maat van de klant berekenen zonder meetlint. Is technologie niet fantastisch?
 
Dan is het aan jou. Als klant kies je je stof, kraag, knopen, borstzak, mouwlengte- en afwerking, … Je wordt zo nauw mogelijk betrokken bij de productie van je eigen gepersonaliseerde hemd.

Het verhaal van Bivolino kan je bezoeken vanaf vrijdag 20 mei 2016
3
Foto © fashion united

Klassieke mode

Deze tentoonstelling is een echte must voor liefhebbers van klassieke mode. Bivolino is door de jaren heen een vaste waarde geworden op het vlak van hemden en customization. Het is buitengewoon interessant om de weg die Bivolino heeft afgelegd te beleven. De tentoonstelling loopt tot donderdag 30 juni 2016.

Allen naar Hasselt!

13.05.2016
Geschreven door Florence Van de VeldeWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten