0

Birthday trip

F

7
17.04.2013
Geschreven door Lyza Michiels

Onlangs werd ik 37. Jawel. Tijd voor ballonnen en een tripje naar Parijs. Parijs: c’est l’amour en… trends kijken!

Onlangs werd ik 37. Jawel. Tijd voor ballonnen en een tripje naar Parijs. Parijs: c’est l’amour en… trends kijken! Want naast New York, Londen en Milaan is Parijs absoluut the place to be als het over fashion gaat. Hier zie je haartrends al lang voor ze bij ons een hype worden. Het is echt 1 van mijn favoriete steden waar ik graag (ook al is het maar een dagje) naartoe trek.

Birthday trip
7
Foto © Lyza Michiels
Birthday trip
7
Foto © Lyza Michiels

Ik had een kamer gereserveerd in de Mama Shelter. Een superleuk hotelletje in het 20ste arrondissement dat mede ingericht werd door designer Philippe Starck.

Birthday trip
7
Foto © Lyza Michiels

Van hieruit trokken ik en mijn vriend richting Père-Lachaise: de grootste begraafplaats van Parijs, waar onder andere Edith Piaf en Jim Morisson begraven liggen. Daarna gingen we richting Le Marais om wat rond te kuieren. In deze trendy wijk op de linkeroever van de Seine, kan je echt je ogen uitkijken.

Birthday trip
7
Foto © Lyza Michiels

Tegen de avond zijn we even gaan relaxen in de thermen Les Bains du Marais. Als je houdt van een ontspannende hammam, sauna of massage is dit echt een aanrader. Om de dag af te sluiten zijn we 1tje gaan drinken in Café Le Perle.

Birthday trip
7
Foto © Lyza Michiels

De volgende ochtend brachten we een bezoek aan Palais de Tokyo. In dit imposant gebouw, recht tegenover de Eiffeltoren vind je een grote collectie hedendaagse kunst. Maar de verleiding van de zon was groot. Dus voor we weer huiswaarts keerden, hebben we nog wat terrasjes gedaan. C’est ça la vie!

Birthday trip
7
Foto © Lyza MichielsWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten