0

Bijenkorf lanceert online shop

F
News

6

Voortaan geen uren reizen om bij de Bijenkorf te shoppen. Met de nieuwe online shop bestel je de mooiste mode- en designstukken vanuit je luie zetel.

Wie houdt van een dagje shoppen bij onze Noorderburen, passeert uiteraard bij de Nederlandse keten Bijenkorf. Dit luxueus grootwarenhuis biedt haar klanten zowel fashion, beauty en lifestyle artikelen aan en dit alles met een perfecte service. Nee, denk niet aan een grootwarenhuis waarbij je de producten in pakken van 100 moet kopen en de rekken eindeloos lijken. Bijenkorf verschilt hier in. De keten haalt uit met personeel dat elke dag paraat staat met een glimlach en je met veel plezier verder helpt. Met meer dan 1.000 merken uitgestald in een aangenaam shoppingkader, geeft Bijenkorf je een heel relaxte en vlotte ervaring in de winkel.

De Bijenkorf lanceert online shop
6
Foto © De Bijenkorf

Is de afstand tot een van de Nederlandse winkels toch een hindernis om te shoppen bij de keten, dan hebben we goed nieuws. Bijenkorf lanceert de online shop. Vanaf september kan je zowel via je internetbrowser als de gloednieuwe Bijenkorf -app bijna alle artikels die in de winkel liggen, ook online kopen. De app is heel overzichtelijk en very easy to use. Gewoon downloaden, openen en hup, let the shopping experience begin.

De Bijenkorf lanceert online shop
6
Foto © De Bijenkorf
De Bijenkorf lanceert online shop
6
Foto © De Bijenkorf

Situaties zoals een last minute party of een ongeplande date en niets in je kast dat geschikt is om aan te trekken? Maak je er geen zorgen meer over. Artikels die je voor 21:00 bestelt, heb je de volgende dag thuis geleverd. 

Leveringen van Bijenkorf kunnen daarbij ook nog eens extra persoonlijk zijn. Je kan de pakketjes laten inpakken. Kies uit verschillende papieren, dozen,… en verras de ontvanger van het pakket.

De Bijenkorf lanceert online shop
6
Foto © De Bijenkorf
De Bijenkorf lanceert online shop
6
Foto © De Bijenkorf

Met de extra services zoals de Privilege Membership en de Bijenkorf Card kan je punten sparen en krijg je extra voordelen bij u aankopen. Ook evenementen zoals de Drie Dwaze Dagen bieden de klanten van Bijenkorf extra kortingen en animatie met vuurwerk en special acts. Niet te missen dus.

Have fun while shopping ladies! 

27.09.2015
Geschreven door Paulien SchellemansWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten