7

Beroepsgeheim

F
News

13.04.2014
Geschreven door Joy Anna Thielemans

“De lezers een behind the scenes van je leven geven” was de opdracht die ik kreeg van Michaël (Schockaert, Belmodo addict). Allemaal goed en wel, maar waarover schrijf je als je beroepsgeheim hebt? Beroepsgeheim? Oh ja.

Mensen staan er nooit bij stil maar ik denk heel diep na over wàt en hoeveel ik post. En vooral: ik post relatief weinig van wat er écht gebeurt rond me. En nu denk jij ‘right, Joy anna weinig posten’. Wel...

a) pure waarheden, diepe gevoelens en ongelukkige momenten (ook ik ben een mens en niet alles in mijn leven is constant happy happy joy joy), waarom zou ik die delen? Geluk delen is zoveel leuker, voor jullie én voor mij (double score).

b) ik mag niet alles posten of geen informatie geven over verschillende projecten. Maar teasen mag altijd! En dat is exact wat ik graag doe: mensen nieuwsgierig maken. Want - en ja ik ben nog maar 21 maar ik heb al wat levenslessen getrokken - mensen die nieuwsgierig zijn worden leergieriger (en bijleren is het allerbelangrijkste wat je in je leven moet doen).

“Neen sorry, daar kan ik niet op antwoorden. Beroepsgeheim.” Die zin, exact die zin is zooo heerlijk. Of gewoon het woord alleen al: beroepsgeheim. Alsof je voor de maffia werkt, of dokter bent. Het maakt een job spannend en vooral de mensen die het vragen nog nieuwsgieriger (double score). Op dagen als gisteren - woensdag 12 maart 2014 - kan ik niet wachten om die zin uit te spreken. Waarover gaan de opnames? Wat speel je vandaag? Waarvoor zijn die foto’s? Sorry, beroepsgeheim.

12 maart 2014 behind the scenes.

7
Foto © Joy Anna Thielemans

Ontbijten in 10 minuten en toch beslissen om de thee ‘to go’ te vragen, het leven zou leuker zijn als de dagen langer waren. “Waarom post jij zo vaak je eten?” - omdat ik graag bezig ben met eten, graag eet en vooral rust vind in alles wat rond eten draait. Koken is voor mij een moment van rust in mijn dag. Daarover schrijf ik volgende week wel, met receptjes uiteraard. Dat hoort zo. Denk ik.

7
Foto © Joy Anna Thielemans

Een fantastische shoot, daar begon mijn dag mee. Met de heerlijke Gino (@ginohairandmakeup), een heerlijk kapsel voor een bepaalde reden, een fotograaf en dat alles voor een bepaald magazine. Waar, wanneer en waarom? Je ziet het wel verschijnen, over een maandje 2.

7
Foto © Joy Anna Thielemans

Oh en voor de oplettende volgers, ga eens kijken bij: Tiany K. (@belmodotiany) en miss Elodie Ouedraogo (@elodie_ouedraogo). Zoek iets met kapsels. Collaboration denk je? Teasen, wat leuk.

Selfie’s zijn toegestaan als je in de file staat. En luid zingen, dat ook.

7
Foto © Joy Anna Thielemans

Over de opnames bij Thuis kan ik je exact hetzelfde verhaal vertellen. “Anything you say or do may be used against you in a court of law.” - ik wil een advocaat. Verhaallijnen, nieuwe personages: ik wil het zo graag allemaal vertellen want het is zoooo leuk. Maar mijn contract tells me not to, jammer jammer. Het is heerlijk leuk op de set, fijne scenario’s, heerlijke collega’s, bangelijke kijkcijfers (danku!), een nominatie voor de Vlaamse Televisiesterren (read all about it dit weekend en ook danku!) en vooral mijn favoriete thuisbasis (did I just make that joke? Did I really?).

Maar wat we opnemen? Met wie ik opneem? I remain to keep silent. Je ziet het wel verschijnen, over een maandje of 3.

En dan iets later op de dag, een meeting over nieuwe projecten. Toekomstbabbels noem ik dat, hoewel ik iemand ben die op werkvlak niet in de toekomst kijkt. Ondergaan, hard werken en beseffen dat ik mijn pollekes mag kussen (read blog I)

7
Foto © Joy Anna Thielemans

Een babbel, een zekerheid dat er weer mooie dingen zitten aan te komen. Zowel voor jullie als voor mij (hoop ik). Waar? Met wie? Je ziet het wel verschijnen, over een maandje of 4 (of meer).

7
Foto © Joy Anna Thielemans

En dan thuiskomen, dromen over het leven, genieten en alle drukte laten wegvallen. Perfecte afsluiter van een dag. Geluk moet je delen schreef ik in het begin van blog II, voila bij deze: ik ben gelukkig.

Love, J
Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nu in de Boutique


Belmodo Fit Summit ticketShop now
Wedstrijden
AgendaWin een paaspakket van HEMA t.w.v. € 50

Deelnemen


Win € 500 shoppingbudget bij JUTTU

Deelnemen


Win 1 jaar gratis water van SipWell

Deelnemen

16.02.2017 - 14.05.2017

Pierre et Gilles: Clair-obscur

04.03.2017 - 03.09.2017

Het Modemuseum Hasselt: Across Japan

10.03.2017 - 30.04.2017

BRITA, 50 years of ideas

Ontdek meer

Guest editor

Valérie Messika

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win een paaspakket van HEMA t.w.v. € 50

Deelnemen


Win € 500 shoppingbudget bij JUTTU

Deelnemen


Win 1 jaar gratis water van SipWell

Deelnemen
Agenda

16.02.2017 - 14.05.2017

Pierre et Gilles: Clair-obscur

04.03.2017 - 03.09.2017

Het Modemuseum Hasselt: Across Japan

10.03.2017 - 30.04.2017

BRITA, 50 years of ideas

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo