0

Benefit-event Rotterdam

B
News / News

9
06.02.2016
Geschreven door Nanja Massy

Vorige week trok ik naar Rotterdam voor Benefit's spring press event, en yes, my TANtasy came true!

Bij het binnenkomen in de ALOHA-bar in Rotterdam werden we ondergedompeld in een kleurrijke en groene omgeving. Prachtige planten en bloemen, heerlijk eten & drankjes, gezellige muziek, strandstoelen, ... Kortom, we waanden ons even op zonnigere oorden en daar horen natuurlijk ook zomerse producten bij. 

Tropical vibes op het Benefit-event.
9
Foto © Nanja Massy
Foodcoma op het Benefit-event.
9
Foto © Nanja Massy

Alles stond in het teken van een mooi natuurlijk getinte huid. Het welbekende & bestseller bronzing poeder 'HOOLA' stond in de kijker met enkele nieuwe HOOLA-toppers waar ik jullie graag meer over wil vertellen!

De nieuwe collectie werd in een fijne workshop voorgesteld zodat we de nieuwe maar ook de oude klassiekers perfect konden ontdekken of herontdekken. HOOLA is wereldwijd al een begrip geworden sinds de lancering 15 jaar geleden. Beauty liefhebbers zweren bij deze perfect matte bronzer die je het hele jaar door kan gebruiken. Deze bestseller heeft er nu een hele bronzing lijn bijgekregen met producten voor het gezicht én het lichaam

Tried, tested and approved!
9
Foto © Nanja Massy
Tried, tested and approved!
9
Foto © Nanja Massy

Als 1e laat ik jullie graag kennismaken met de 'Dew the HOOLA'  vloeibare bronzer. Hoola-la, een zongekuste huid het hele jaar door, dat willen we allemaal wel! Deze vloeibare bronzer heeft een luchtige structuur en geeft een natuurlijk streeploos resultaat zonder glans of glitters. Is erg leuk om aan te brengen over je neus en op de wangen. Zo lijkt het alsof je echt even in de zon gezeten hebt. 

Make-up heaven!
9
Foto © Nanja Massy
Make-up heaven!
9
Foto © Nanja Massy
Make-up heaven!
9
Foto © Nanja Massy

Ook nieuw in het bronzing gamma is de 'HOOLA Zero Tanlines'. Deze lichaamsbronzer die trouwens in een erg leuke en grappige verpakking komt, geeft je een gebronsde teint. Breng het product aan met de applicator voor een perfect resultaat zonder strepen. De formule zorgt ervoor dat je teint tot 12 uur lang blijft zitten. 

Meer over Benefit Cosmetics binnenkort in een beauty look

Hoola zero tanlines.
9
Foto © Nanja Massy

Ik wil Benefit België & Nederland nogmaals hartelijk bedanken voor deze fijne uitnodiging. Samen met journalist Kora-Lee en co-blogger Zoe van Gastel heb ik genoten van een heerlijke namiddag. En vergeet niet: laughter is the best cosmetic  
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten