0

Ben jij een echte Queen of the Desert?

F
Looks

5

Nood aan een flashy zomeroutfit voor je geplande roadtrip of festivals? Laat je inspireren door de knotsgekke outfits uit Priscilla Queen of the Desert.

Priscilla Queen of the Desert
5
Foto © https://theguardian.com

Voor wie die niet helemaal mee is met het fenomeen: Priscilla Queen of the Desert, zal ik even snel wat verheldering brengen. Hou je van glitters, discomuziek, dansen en crazy drag queens? Plan dan alvast een movie night met enkele vriendinnen want Priscilla is ongetwijfeld iets voor jou! 

Een film uit 1994 en nadien een musical hit in 2011. Broadway loves Pricilla Queen of the Desert en ik ook. Ben jij toevallig al eens op een drag queen show beland? Zo ja, dan weet je dat het een crazy boel kan worden. Stuk voor stuk outfits waar elke vrouw stik jaloers op zou zijn. Pruiken, glitters, pluimen en prachtige over the top make-up. Niet te vergeten, uren staan shaken met hakken waar de gemiddelde mens amper 5 minuten mee kan stappen. 

Gooi dit samen met een roadtrip door de Australische woestijn, goed roeren en Priscilla Queen of the Desert is geboren.

Priscilla Queen of the Desert
5
Foto © London Broadway

Nu iedereen mee is kunnen we beginnen aan het echte werk. Als grote fan van de excentrieke, gekke outfits uit de film leek het me hoog tijd voor een style file. Geen nood, ik ga je niet in een glitter kleedje wurmen met luipaardprint en roze stilleto's.

Ik ben opz oek gegaan naar stijlvolle varianten die jou zomer ongewtijfeld wat zullen opleuken!

Outfit

Voor de outfits heb ik gekozen voor opvallende, kleurrijke, maar toch stijlvolle items. De drags uit Priscilla Queen of the Desert deden niet liever dan in het oog springen en in de spotlights staan. Met deze stuks kan jij ongetwijfeld ook de show stelen deze zomer. In de film en musical komt veel bling bling, roze, zilver en kleurrijke hakken. Al deze ingrediënten vind je terug in mijn Belmodo-selectie

Makeup

Priscilla Queen of the Desert
5
Foto © Fun Lacquer

Hopen fake eyelashes, tonnen blinkende oogschaduw, glitters en 100en potjes blush. Dat is zowat de make-up die je vooral ziet passeren in de film en tijdens de musical.

Ik hoor je al gillen tot hier! Denk je nu echt dat ik jou dit zou aandoen? De 'ik ben in een make-up schuif gevallen'- look is net een stapje te ver voor Belmodo. Ik ben op zoek gegaan naar leuke zomerse kleurtjes, een beetje bling, maar not too much

priscilla_look_belmodo_12
5
Foto © Belmodo

Gewoon proberen deze look!

21.04.2016
Geschreven door Jan Van EldereWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten