0

Belmodo x Fringe by A

F
News

6

Shoe lovers, opgelet! Van het nieuwste item in de Belmodo Boutique word je gegarandeerd dolgelukkig.

Velen onder ons zijn ervan overtuigd dat je nooit genoeg schoenen in je bezit kan hebben. Blokhakken, laarsjes, flatforms, pumps, wedges, kitten heels en een hele lading sneakers horen er gewoon bij. 

Bij Belmodo zijn we van het principe dat, als je kan upgraden, je dat ook gewoon moet doen. Met deze nieuwste collab is het de perfecte gelegenheid om je toffe sneakers van een cool extraatje te voorzien.

Tiany Kiriloff
6
Foto © Dirk Alexander

Fringe by A biedt op haar website een heel arsenaal schoenenfringes aan. Glitter, hedendaagse tekeningen, leer en metallics zorgen voor een moderne twist bij je basic sneakers.

Audrey de Raikem heeft haar passie voor schoenen geërfd van haar vader, die een grote collectie schoenen heeft. Haar eigen schoenencollectie is niet zo groot, ze houdt er meer van om haar collectie te personaliseren. Samen met haar broer focuste ze zich volledig op haar eigen creatie, zo ontstond de Fringe; een accessoire die past bij elke schoen met veter. 

De Fringes zijn slechts beschikbaar in enkele winkels, deze winkels zijn geselecteerd vanwege hun Belgische roots. De samenwerking met Belmodo is dan ook een ontzettend logische keuze!

Wij kozen voor fringes in metallic aangezien dit 1 van dé zomertrends is. Het zachtroze kleurtje zorgt voor een elegante en verfijnde touch. Samen met het originele reliëf hebben ze bovendien ook een hoog street cred-gehalte. 

belmodo boutique shoe fringes
6
Foto © Laura Heylen voor Belmodo
belmodo boutique shoe fringes
6
Foto © Laura Heylen voor Belmodo
belmodo boutique shoe fringes
6
Foto © Laura Heylen voor Belmodo
belmodo boutique shoe fringes
6
Foto © Laura Heylen voor Belmodo

Combineren is ontzettend makkelijk. Eender welke sneaker of veterschoen is perfect om te pimpen met deze fringes. Het Belmodo x Fringe by A design is een perfect accessoire dat gegarandeerd onder eender welke outfit past.

De fringes vind je exclusief in onze Belmodo Boutique en be quick want ook deze keer is het een limited edition!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten