0

Belmodo's festivalroute in Gent

F
News

2

De Gentse Feesten zijn het ideale moment om deze prachtige stad te ontdekken. Wij hebben alvast een lijst opgesteld voor jullie!

Wil je deze route handig bij de hand hebben tijdens de Gentse Feesten? Download dan onze Belmodo Hotspots App en je hebt ze altijd op zak.

Alice

Start je dag met een heerlijk ontbijt of brunch bij Alice. Bereid je voor op een prachtig roze interieur waarbij de jazzmuziek je echt in wonderland laat voelen. Hier begint je dag pas echt me een glimlach.

PIET Moodshop

PIET Moodshop Gent
2
Foto © lusterweb

Als je in Gent bent, moet je hier gewoon even langsgaan. Bij PIET Moodshop shop je niet alleen de mooiste deco pieces, maar ook fantastische gadgets en geschenkjes

De Superette

Een hongertje tegen de middag en zin om even aan de drukte van de stad te ontsnappen? Dan is De Superette net wat jij nodig hebt! Bestel er samen met je vrienden heerlijke maaltijden zoals pizza en slaatjes. Probeer zeker ook eens hun unieke zuurdesem brood.

Design&Breakfast

Ben je even te moe en te vol van al dat lekker eten? Check in bij Design&Breakfast en rust even uit op bed, zodat je er weer tegen kan voor de rest van de dag. 

Studio Skoop

Een ideale manier om je dag verder te zetten, is een filmpje meepikken in de mooie Studio Skoop. Na de film ben je hier meer dan welkom om nog even na te keuvelen over de film en iets te drinken.

Fin Du Jour

Als je er al een paar dagen feesten hebt opzitten, dan kan de vermoeidheid wel eens toeslaan. Ga langs bij Fin Du Jour en scoor er de beste skincare!

Elisa Lee

Gent is ook dé plek om mooie juwelen te shoppen. Te midden van het feestgedruis biedt Elisa Lee je de mooiste stukken in haar eigen strakke stijl. 

Limonada

Sluit je dag af (of zet je avond in) met een heerlijke cocktail van Limonada. Ga voor een klassieker of ontdek een van de specials die je nergens anders kan vinden!

Check trouwens ook zeker onze geweldige video en laat je meenemen door blogster Emma Gelaude!

Al deze spots uitgeprobeerd, maar je kan toch geen genoeg krijgen van Gent? Met onze app ontdek je nog veel meer leuke hotspots.

13.07.2016
Geschreven door Laura De SmetWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten