0

Belmodo roadtrip survival kit

F
Wishlist

1

Ruil jij deze zomer het vliegtuig voor de auto? Voorbereiden is de boodschap! Road trippin' is fun, maar onze Belmodo survival kit bevat alle fashion essentials.

Eindelijk is de zomer in zicht! Temperaturen gaan omhoog, de zon komt meer en meer uit haar schulp en we zijn druk onze zomervakantie aan het boeken. De meeste onder jullie gaan met het vliegtuig op reis. Het is makkelijk en je bent op je bestemming in een vingerknip. Wat denk je ervan om deze zomer de luchthavens en het 3 uur durende inchecken om te ruilen voor een avontuurlijke roadtrip? Ik kan je verzekeren dat je je geen moment zal vervelen en je lachspieren nadien een maand rust nodig hebben. 

Ook al is een roadtrip pure lol, toch is het soms ook een beetje afzien. Lange tijd stilzitten, geen gevoel meer hebben in je billen, honger, dorst, uitdrogingsverschijnselen, een lege smartphone batterij en een 5 tal keer verkeerd rijden, zijn maar enkele van mijn persoonlijke frustraties. Je moet je dus goed voorbereiden om de tocht veilig en wel te overleven. 

Belmodo wil ervoor zorgen dat jij niet aankomt in het zuiden van Frankrijk als een afgeleefde vis op het droge. Ik heb voor jou een Belmodo survival kit samengesteld met alle nodige beauty, fashion en andere gadgets. 

"Waar ligt mijn f*cking gsm oplader? Ik kan niet nog langer stilzitten zonder Instagram te checken!"

Als je deze items binnen handbereik hebt kan je roadtrip niet verkeerd aflopen. Plezier maken en er nog steeds stylish uitzien na een lange reis is key! Ik wens jou en je vrienden alvast een onvergetelijke autovakantie. Buon viaggio!

04.05.2016
Geschreven door Jan Van EldereWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten