0

Belmodo gaat naar TML!

F
News

10

De beats, feestgangers en party vibes hebben Boom dit weekend weer doen daveren. Tomorrowland 2016 was de max en Belmodo ging maar al te graag meefeesten!

Het zit er weer op! 3 dagen lang werd je in Boom wakker met boenke-boenke muziek, dronkaards verspreid over de straten en de grootste party animals ter wereld in je achtertuin. Het bekendste festivalfenomeen van ons land is zonder enige twijfel Tomorrowland. De meeste mensen buiten Europa denken dat Belgium de hoofdstad is van Brussels, maar als je over TML begint, weten ze maar al te goed waarover je het hebt. Toch iets waarvoor ze ons kennen daar over de grote plas!

Wanneer je door de poorten van Tomorrowland stapt, kom je terecht in een andere dimensie. Daar is nu eens echt alles mogelijk! Handjes in de lucht voor de creatieve breinen achter TML: elk jaar opnieuw blazen ze de wereld weg met hun concept. Ook deze 12de editie was er weer boenk op.

Ik voelde me meteen thuis in het sprookjesbos, omringd door elfen, trollen, sexy bosnimfen en strakke kapiteinen. De draak die, verstopt in het meer, de wacht hield, de reuzeslang boven de Q-stage en de Garden of Madness versierd met bloemen en een eigen zwembad hebben een grote indruk op me nagelaten. Je kan het erger treffen. Mijn zaterdag was in elk geval geslaagd!

Met Cîroc op Tomorrowland
10
Foto © Butikagency
Met Cîroc op Tomorrowland
10
Foto © butikagency
Met Cîroc op Tomorrowland
10
Foto © Butikagency

Wat zijn de People of Tomorrow toch 1 voor 1 liefdevolle wezens. Terwijl je daar ronddwaalt zou je bijna nog gaan geloven dat er wereldvrede voor de deur staat. Na 5 minuten wandelen had ik al zeker 10 high fives gekregen, 3 knuffels en 1 poepke klets. Kan er iemand mij ook even vertellen wat de boys op Tomorrowland eten, drinken of gebruiken om er zo strak en gespierd uit te zien? Is dat misschien een bepaalde subcategorie onder de Johnny's, gabbers en foorapen? Na al dat naakt te hebben getrotseerd kom ik eindelijk aan bij de Garden Of Madness, mijn party spot die dag. 

En daar was de sfeer inderdaad mad. Een tuin met privézwembad en een 3-tal bars. Totaal over the top dus! Dankzij Cîroc kon ik genieten van heerlijke drankjes à volonté. Het fancy vodkamerk nodigde mij en enkele andere bloggers uit om mee met hen te genieten van het Tomorrowlandgebeuren. Op de menukaart? The Diddy', 'Hot Mama', 'Harlem Sour' en nog veel meer lekkere namen. Je kan dus stellen dat we #onarrival waren naar hogere sferen. 

Met Cîroc op Tomorrowland
10
Foto © Butikagency
Met Cîroc op Tomorrowland
10
Foto © butikagency
Met Cîroc op Tomorrowland
10
Foto © Butikagency
Met Cîroc op Tomorrowland
10
Foto © Butikagency
Met Cîroc op Tomorrowland
10
Foto © Butikagency

Wil je deze zomer graag zelf aan de slag en tintelen je vingers bij de gedachte aan de bereiding een lekkere cocktail? Met Cîroc maak ook jij de lekkerste drankjes voor tijdens zwoele avonden. Je hoeft absoluut geen bartender te zijn om dit receptje tot een goed eind te brengen. Het Tomorrowland-drankje was overheerlijk en paste perfect bij het warme weertje en de opzwepende beats. Hoor ik daar iemand zeggen: "Poolparty bij mij thuis!"? Count me in!

Met Cîroc op Tomorrowland
10
Foto © Butikagency

Met je vingers knippen en de woorden "Voor mij een Cosmo met extra ijs, please" uitspreken terwijl je aan een zwembad op de Malediven ligt. Of je in New York wanen met de favoriete drank van de 'Sex & The City'-diva Carrie Bradshaw. Er zijn redenen genoeg om voor de bijl te gaan voor de Cîroc Cosmopolitan! Dit drankje was mijn absolute favoriet tijdens mijn Tomorrowland-avontuur, dus ik wil het recept ook graag met jou delen. 

Ingrediënten

  • 45 ml Cîroc Vodka
  • 15 ml sinaasappellikeur 
  • 15 ml vers limoensap
  • 30 ml cranberrysap

Gooi alles in een shaker of iets anders waarmee je goed kan schudden, liefst met een deksel op natuurlijk, en het genieten kan beginnen!

28.07.2016
Geschreven door Jan Van EldereWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten