7

Belmodo Fit Summit: tested & approved

B

It’s a wrap. De eerste editie van de Belmodo Fit Summit zit erop. Een verslag van de keynotes en de mening van de bezoekers mag natuurlijk niet ontbreken. Een ding is zeker: de afwezigen hadden ongelijk.

Na een enthousiaste verwelkoming door Tiany Kiriloff, Jill Shaw en dé Leander van Leander Personal Training, begaven de sportievelingen zich naar hun gewenste workshop. Onder de leiding van LPT gaven sporty and healthy spices het beste van zichzelf.

Aan plezier geen gebrek want ondanks de heavy work-outs werden er heel wat happy faces gespot. Essentieel, want sporten is nu eenmaal tof als je het correct doet. Bij dat laatste stond LPT paraat met advies waar iedereen iets van op stak.

Sportievelingen genieten van de Belmodo Fit Summit
7
Foto © Lukaorluca
“Praktijk- en theorielessen werden perfect afgewisseld en gaven een flink aantal ideeën.” - Louise Delputte, 25 jaar

Heel wat mensen sporten en eten verkeerd. Dit kan echter je persoonlijk groeiproces vertragen of zelfs verslechteren. Ook frequente sporters ontdekten dat zij dikwijls niet over de juiste knowhow beschikken. Een foutieve houding brengt schade toe aan je lichaam waardoor nek, schouder- en rugklachten de kop opsteken. Tegenwoordig geven we te snel geld uit aan pijnstillers en doktersbezoeken, maar LPT leerde ons dat wij zelf de pijn kunnen vermijden én wegnemen. Stretchen, aan yoga doen en voldoende water drinken brengen ons al een flinke stap dichter bij een gezonde levensstijl. 

“Er hing een aangename sfeer en ik was onder de indruk van de intensieve work-outs.” - Louise De Bast, 21 jaar
Sporty spices geven het beste van zichzelf tijdens een work-out
7
Foto © Lukaorluca

Sandra Bekkari en LPT brachten ons tijdens theorielessen heel wat bij over gezonde voeding en de juiste levensstijl. Dit zorgde voor de perfecte afwisseling tijdens het sporten. “Nooit meer diëten, maar genieten”, aldus Sandra Bekkari. De bottom line is om niet te diëten, maar wel je gewoontes aan te passen. Mensen die op hun voeding gaan letten associëren dit veel te vaak met streng diëten en denken een stop te zetten op genieten.

Tijdens de workshops over voeding werd benadrukt dat dit in geen geval zo hoeft te zijn. Eet met mate en verspreid maaltijden doorheen de dag. Let tijdens het winkelen op welke vetten en toegevoegde suikers er verschuilt zitten in het product. Ontbijt gezond en gevarieerd met havervlokken en fruit. Een gezonde start van de dag houdt je suikerspiegel op peil. Sandra vertelde dat deel drie van haar boek in december uitkomt. Wij kunnen alvast niet wachten om meer te ontdekken over de levensstijl van deze geweldige madame. Sowieso een must-read.

Workshops tijdens de Belmodo Fit Summit
7
Foto © Lukaorluca
“Een hele dag sporten en zweten in de trainingsstudio van LPT met inspirerende meiden en geweldige tips: super.” - Pauline Grossen, 20 jaar

De lekkere én gezonde versnaperingen van Alpro, Sipwell, Philips en Soep+ gaven boordevol energie en motivatie om elke workshop te lijf te gaan. Alpro verraste ons met haar Alpro Go On-gamma op basis van soja. Perfect als tussendoortje of ontbijt en eindeloos combineerbaar met allerlei lekkers. De actieve work-outs vergden bloed, zweet en tranen. Wel, laten we het niet zo cru stellen, maar dankzij Sipwell hydrateerden we ons op tijd en stond.

“De bokssessie in combinatie met het zalige weer was echt top." - Tessa Rossel, 23 jaar
Philips maakt de lekkerste fruit- en groentesapjes
7
Foto © Lukaorluca
Boksen is de perfecte work-out om je stressvolle dag te overleven
7
Foto © Lukaorluca

Kende je Philips enkel van de huishoudtoestellen? Well, think again want het merk zet een absolute gezondheidsfocus op nummer één. Tijdens de lunch testten we de fruit- en groentesapjes, ter plaatste klaargemaakt met hun splinternieuwe juicer. Naast deze zalige uitvinding, waarbij een gezond sapje maken nog nooit zo eenvoudig was, krijg je een receptenboek waarin je duizend-en-een ideeën terugvindt.

Onder het motto ‘Take care of yourself’ brengt Philips binnenkort toestellen op de markt waarbij je jouw eigen gezondheid nauwlettend in de gaten kan houden. Good to know. Hongerige buikjes werden gevuld met heerlijke quinoa en-pastasalades van Soep+. Food and drinks on point.

De nieuwe juicer van Philips maakt sapjes lekkerder dan ooit
7
Foto © Lukaorluca

Leander Personal Training heeft zijn naam niet gestolen, want het team nam uitgebreid de tijd om iedereen persoonlijk te coachen. Het gewenste resultaat bekom je enkel en alleen door correct te werk te gaan. Laat je dus zeker en vast adviseren als je zekerheid wil over je huidige levensstijl.

"Wat een goede organisatie! Dankzij de vele workshops kon ik er echt een persoonlijk programma van maken." - Nathalie De Somer, 25 jaar

Belmodo en haar partners bedanken jullie voor de talrijke opkomst en de lovende reacties. You made our weekend and we hope we made yours as well! 

Op onze Facebook-pagina spot je trouwens alle foto's van deze editie van de Belmodo Fit Summit. Tag away!

Tot de volgende editie?!

26.09.2016
Geschreven door Claudia MoeykensBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo