4

Belmodo Fashion Days: bereid je nu al voor op de volgende editie

F
News

De wintereditie 2017 van de Belmodo Fashion Days zit er jammer genoeg op. Maar niet getreurd, wij voorzien je nu al van een aantal tips voor de Belmodo Fashion Days in het voorjaar van 2018!

Houd de themapagina Fashion Days in de gaten

Houd zeker onze Belmodo Fashion Days themapagina in de gaten. Hier vind je alle praktische info over de verschillende deelnemers terug en geven we je al een voorproefje van de vele Belgische mode die er te ontdekken valt. Op die manier kan jij makkelijk een must visit lijstje opstellen! 

Blader door de collecties van Belgische designers

Elk jaar opnieuw neemt het summum van de Belgische ontwerpers mee aan de Belmodo Fashion Days, denk maar aan Ann Demeulemeester, Christian Wijnants of Dries Van Noten maar ook jongere merken als Mooiloop en Morobé. Het is dus zeker de moeite waard om op voorhand de vorige collecties van die ontwerpers op te zoeken en je favoriete stukken uit te kiezen. Zo kan je veel gerichter door de rekken snuisteren!

Bereid je helemaal voor op de Belmodo Fashion Days 2018
4
Foto © Ann Demeulemeester

Ken Antwerpen op je duimpje

De Belmodo Fashion Days vinden elk jaar plaats in de stad Antwerpen. Meer dan 50 Belgische ontwerpers verspreiden zich in die periode over de Antwerpse binnenstad. Neem voor je vertrekt dan ook zeker eens een kijkje op het Belmodo Fashion Days-plannetje waarop aangeduid staat waar alle deelnemers gelegen zijn (dat zal beschikbaar zijn zo’n 2 à 3 weken voor de stockverkopen). Zo kan je de perfecte route samenstellen en geen enkele van je favoriete designers mislopen. 

Bereid je helemaal voor op de Belmodo Fashion Days 2018
4
Foto © Belmodo

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Dankzij onze nieuwsbrief mis je geen enkel nieuwtje op Belmodo. Krijg elke week een update over wat hot & happening isSchrijf je nu in en ontdek als eerste de data van de Belmodo Fashion Days 2018

Boek tijdig je hotel

Modeliefhebbers van over heel de wereld reizen naar Antwerpen af om hun favoriete designerstukken te kunnen scoren aan verlaagde prijzen. Wil jij ook extra vroeg in de rij gaan staan voor de stockverkopen van je favoriete designer, boek dan zeker op tijd een hotel. Wij overnachtten deze editie in Hotel Julien in hartje Antwerpen. Naast lekkere food & drinks, kan je na een dagje lang shoppen lekker genieten van een ontspannende behandeling in de spa. Ook het urban-chiq Hotel FRANQ, in het midden van de bruisende binnenstad, is een echte aanrader om een nachtje te logeren. Zo kan je de dag erna extra vroeg beginnen shoppen!

Bereid je helemaal voor op de Belmodo Fashion Days 2018
4
Foto © Hotel Franq

Tot binnenkort!

13.11.2017
Geschreven door Nienke IliaensBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo