0

Belmodo en Miele introduceren Dag van de Belgische mode

F
News

2
10.10.2016
Geschreven door Amélie De Rycke

Dries Van Noten, Bellerose, Ann Demeulemeester, Hampton Bays, Christian Wijnants … België barst van de getalenteerde modeontwerpers. Om al dat vakmanschap te vieren, dopen Belmodo en Miele vrijdag 21 oktober 2016 om tot Dag van de Belgische mode.

 

Op vrijdag 21 oktober 2016 vieren Belmodo en Miele mode van eigen bodem. Samen met modeliefhebbers uit het hele land halen we op die bewuste dag onze kleding van Belgische makelij uit de kast en laten we zien dat we trots zijn op al wat de Belgische fashion scene te bieden heeft.

Bij Belmodo weten we al lang dat onze Belgische ontwerpers heel wat in hun mars hebben. Van de modeweken in Milaan, Parijs, New York en Londen tot de academieshows in eigen land, Belmodo is er altijd bij om opkomend talent te ontdekken en te ondersteunen

“We zijn bij Belmodo ongelofelijk trots op al dat Belgisch talent en dat zetten we extra in de verf met de Dag van de Belgische mode” – Tiany Kiriloff
Belmodo slaat de handen in mekaar met Miele en organiseert de Dag van de Belgische mode
2
Foto © Felix Baumsteiger

Partner in fashion crime is Miele, premium wasmachinemerk en nummer één in het onderhoud van kleding. De slogan 'Miele, voor alles waar je echt om geeft' ademt perfect uit waar deze dag om draait. Want om Belgische mode geef je en Miele draagt er zorg voor, zodat je zo lang mogelijk kan genieten van je dierbare kledingstukken. Bovendien staat Miele, net als de Belgische mode, garant voor kwaliteit.

Dat grote namen als Tim Van Steenbergen, A.F. Vandevorst en Jean-Paul Lespagnard geboren en getogen werden in ons land hoeven we je niet te vertellen. Dat ook de eerste ontwerpen van merken als Eskimo, CKS, JBC en Scapa ergens in een Belgisch atelier werden getekend, wist je misschien nog niet. Er valt nog zoveel te (her)ontdekken, en dat kan op de Dag van de Belgische mode. 

Naar aanloop van deze fashionable Friday kan je bij Belmodo terecht voor heel wat meer over onze Belgische mode, van interviews met designers tot de leukste nieuwtjes over onze modehuizen. Haal tijdens de #dagvandebelgischemode dus alles uit de kast en breng samen met ons een ode aan de het beste van België. Jij doet toch ook mee?

Breid je graag je Belgische garderobe nog even uit? Download onze Belmodo Hotspots App en scoor via één van de Dag van de Belgische mode-routes de leukste Belgische kledingstukken! Ook Flanders Fashion Institute steunt de #dagvanbelgischemode. Een overzicht van alle Belgische labels en waar je deze kan kopen vind je op hun recent gelanceerde ikkoopbelgisch.be

Bovendien maak je dankzij Belmodo en Miele kans op een Miele-wasmachine boordevol Belgische mode! Neem hier deel aan de wedstrijd, veel succes!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten