0

Belmodo @ Boekenbeurs: onze favorieten

F
News

1

De Boekenbeurs is één van de hoogtepunten voor de boekenwurmen. Wij selecteerden dit jaar onze favoriete boeken.

Fashion & lifestyle

must read boeken op vlak van fashion en lifestyle:

Met zijn nieuwste boek geeft Jani praktische do's and don'ts voor je dagelijkse look en analyseert hij de meest voorkomende stijlproblemen. Uiteraard werden de typische Jani-quotes niet weggelaten. Deze stijlbijbel mag niet ontbreken in je boekenkast. Go check it out!

Met Mijn Tas leerden de creatieve blogsters Elisanna & Fynn Vlaanderen zelf tassen maken. Met Mijn Designertas wordt het niveau wat opgeschroefd en leren ze ons stap per stap hoe een designertas wordt gemaakt. Ze vroegen hiervoor aan 10 Belgische designers om het ontwerp van een van hun tassen en gingen daarmee aan de slag om hun eigen stoffen versie te maken.

Het boek staat vol met prachtige designertassen, die je met een kleine inspanning helemaal zelf kan maken. Een aanrader voor de creatievelingen onder jullie!

Internationaal topmodel Elise Crombez draait al enkele jaren mee op de catwalks van de grootste modehuizen. Ze heeft dus al enige ervaring op zak. In haar boek vertelt ze ons hoe ze dit modellenleven kan blijven volhouden en hoe ze evenwicht vindt. Het resultaat is een manual met eerlijke verhalen, oefeningen en heel wat tips & tricks.

Beauty

Beautycoach Kim helpt ons om er elke dag stralend en verzorgd uit te zien. Ze deelt haar beautygeheimen met ons en leert ons de kneepjes van het vak. 

Make-upartieste Elke Willemen leert ons met haar boek dat make-up meer is dan enkel een laagje verf op je gezicht. Make-up geeft je kracht zowel vanbinnen als vanbuiten.

Het boek staat boordevol tips & tricks, make-up secrets en inspiratie. Daarnaast krijgen we een inkijk behind the scenes van de fashion weeks en geeft ze yoga-oefeningen mee om je drukke leven door te komen.

Food

And last but not least: foodbooks! Of je nu een echte Bourgondiër bent of eerder van healthy food houdt, op de Boekenbeurs is er voor elk wat wils! Onze 3 favorieten staan hieronder opgesomd.

Toen Julie Van den Kerckhove tijdens haar studies plots gezondheidsproblemen kreeg, was ze genoodzaakt haar voedingspatroon aan te passen. Sindsdien kookt ze enkel nog met natuurlijke en onbewerkte ingrediënten. Met haar kookboek leert Julie ons hoe je gluten- en zuivelvrij en zonder vlees kunt koken. Gezonde versies van pizza, pasta of brownies? Het staat allemaal in Julie's receptenboek.

Velen denken dat gezond eten gelijk staat aan honger lijden. De Sana-methode bewijst dat het anders kan. De basis is het oorspronkelijke mediterrane dieet, met natuurlijke voedingsmiddelen en een prominente plaats voor superfoods.

In haar boek zet Sandra Bekkari deze Sana-methode uiteen. Ze brengt haar wetenschappelijk gefundeerde voedingskennis op een concrete en praktische manier naar de lezers. Een omschakeling in 7 stappen, waarbij de focus ligt op goede gewoontes die grote veranderingen kunnen teweegbrengen. Met aangepaste, eenvoudige recepten en een bijgevoegd werkboek om zelf je vorderingen bij te houden. 

We love cocktails and so does Hannah Van Ongevalle. Ze werd niet alleen verkozen tot Beste Bartender van België; ze behoort tot de beste bartenders ter wereld. In haar boek komen zowel de klassiekers uit haar cocktailbar The Pharmacy aan bod, ook van de favorieten van chefs als Sergio Herman en Peter Goossens staan erin.

Hannah geeft ook uitleg over de ingrediënten en de tools die je nodig hebt om een goede cocktail te maken en de technieken om te shaken als de beste. Is it cocktailtime already?

To do op Ladies Night

Naast de must read books, selecteerden we ook nog de to do's voor op de Boekenbeurs Ladies Night:

  • Workshop Jani Kazaltzis – 20:00 tot 20:45 - rood podium hal 4
  • Signeersessie Jani Kazaltzis – 17:00 tot 19:30 & 21:00 tot 22:00 - stand Borgerhoff & Lamberigts
  • Workshop parfumdokter Sofie Albrecht – 20:00 tot 21:00 - stand WPG
  • Smartmat: Anders koken, beter leven lezing? – 18:30 tot 19:30 - stand Lannoo
  • Demo Elisanna en Fynn, Mijn Designertas - 19:00 tot 22:00 - stand VBK België standnummer 311- 317
  • Stop met dromen, start met doen & laat het de wereld zien – Elise De Rijck – The Bucket List Boek – vanaf 21:00 - stand Lannoo

En vergeet zeker niet langs te komen bij ons want Belmodo is er graag bij @ Borgerhoff & Lamberigts! Van 17:00 tot 22:00 kan je daar terecht voor een signeersessie met Jani, een free make-up touch-up by Ici Paris XL én print je je selfie. C u guys there!

Praktisch

De 79e Boekenbeurs

  • Zaterdag 31 oktober t/m woensdag 11 november 2015
  • Antwerp expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, Antwerpen
  • openingsuren: Iedere dag van 10u tot 18u | open tot 22u op 3, 5 en 10 november (nocturnes)
  • Website Boekenbeurs

Ladies Night 

21.10.2015
Geschreven door Griet DemuynckWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten