1

Belgische juwelenmerken gespot op Instagram

F
News

Anno 2016 neemt het sociale netwerk Instagram heel de wereld over en iedereen is fan. Ook opkomend talent is klaar om via deze weg ontdekt te worden!

Denk maar aan hoe Justin Bieber ontdekt werd via Youtube en nu is iedereen zijn grootste fan. Ook Belgische juweelontwerpsters think big en hebben een Instagram-account aangemaakt om hun creaties te showen en hopen om een like te scoren van de wereld. Deze hebben wij alvast gespot!

I.Ma.Gi.N Jewels

I.Ma.Gi.N Jewels is een merk geboren en getogen in hartje Antwerpen: de stad van de diamanten. Het merk ontwerpt juwelen met een elegantie die tijdloos is waardoor de juwelen nooit saai worden. I.Ma.Gi.N combineert moderne sierraden gemaakt met vakmanschap. De oprichtster is begonnen met juwelen ontwerpen op een piepjonge leeftijd van 16 en hierdoor heeft ze momenteel 14.200 volgers op haar Instagram-pagina. Verder specialiseert ze zich in edelstenen en diamanten.

Lasso juwelen

Sanne en Sofie zijn samen de eigenaressen van ‘Lasso juwelen’. Een hippe juwelenwinkel waar je de uniekste speciaalste exemplaartjes kan vinden en 1100 volgers op Instagram. Lasso is uniek in zijn concept omdat het juwelenmerkt een atelier mixt met een galerie met een strak interieur. De juwelen zijn allemaal handgemaakt en hierdoor zal je dus nooit iemand tegenkomen met dezelfde exemplaren. Lasso werkt samen met ontwerpers van over heel de wereld maar ook met lijnen van hunzelf. Hun stijl? 3D, strak, en vooral prachtig!

Karolin Studio

Karolin Van Loon zat niet altijd in de wondere wereld van sierraden en juwelen. Ze was 1st jarenlang interieurarchitect voordat ze de juwelenmicrobe te pakken kreeg. Karolin deelt zeker niet enkel foto’s van haar juwelen op sociale media, maar ook foto’s waardoor de filosofie achter haar creaties duidelijk wordt. op Instagram heeft ze al wel 4.175 volgers!

Karolin Studio’s ontwerpen moeten de vrouw die ze draagt sieren en zich speciaal laten voelen. Ze moeten een meerwaarde geven aan de outfit en niet overweldigend zijn. Simplicity is beautiful. Haar doel is om een extra gespreksonderwerpje aan te knopen tussen vriendinnen. Hiervoor gebruikt ze speciale materialen zoals zeldzame stenen als de ‘druzy’ steen. Mission accomplished! 

Souvenirs De Pomme

Souvenirs De Pomme is het kindje van de ontwerpster Delphine Cordie. Zij is al van kleins af aan aan het knutselen en experimenteren met juweeltjes en haar vriendinnen waren er ook al snel verzot op. Souvenirs de Pomme maakt elegante exclusieve sierraden die enkel in de duurdere boetieks te koop zijn. Delphine brengt met haar juwelen een eerbetoon aan haar grootmoeder Paule-Marie. Met haar Souvenirs De Pomme heeft ze op instragram 7.334 volgers. Zelf noemt ze haar ontwerpen vrouwelijk, elegant, een tikje eigenzinnig, een vleugje chique en een snuifje glamoureus.

E juweelier

E juweelier is een platform dat honderden hedendaagse, Belgische (maar ook internationale) juweelontwerpers de kans geeft om hun creaties te showen en te verkopen. De focus ligt op vooral op eigentijdse juwelen en het platform wil topkwaliteit aanbieden voor juwelen die draagbaar zijn voor elke vrouw.

Hierbij hebben ze originele ontwerpen en een duidelijk visie die ze willen weergeven. Heb je graag een custom made design? Geen probleem, in het atelier vervullen de ontwerpers al je wensen zodat jij kan stralen met je persoonlijk juweel. Volg dit talentvolle project snel op Instagram en steun deze ontwerpers. 

03.04.2016
Geschreven door Stef PoortmansBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo