0

Belgische chocolade en Poolse cakes

F
News

1
05.07.2014
Geschreven door Kim De Craene

Brazilië: land van opportuniteiten! Naast mode heb ik ook nog een andere passie: food.

Ik zei eerder al dat ik in het lot geloof. Hoe komt het anders dat ik slechts na een paar maanden in São Paulo Kasia tegenkwam? Een Pools meisje dat al 6 jaar in São Paulo woont en net als ik met een Braziliaan getrouwd is.

Via via hoorde ze dat ik graag 'iets' met eten wilde doen en na 2 meetings waren we eruit: we zouden werken met Belgische chocolade! Brazilianen zijn gek van chocolade maar de chocolade die ze hier kennen is slecht én duur. Dus BeZa to the rescue! Onze missie: de Brazilianen lekkere chocoladegerechtjes verkopen aan eerlijke prijzen.

Op het BeZamenuhomemade brownies, truffels, taarten en cakes, granola en Belgische wafeltjes. Werken doen we in ons atelier, in het huis van Kasia en João. Een bedrijfje opstarten in Brazilië is niet evident. Zo is het zoeken naar een mooie en degelijke verpakking. Hier heb je geen AVA waar je kan kiezen tussen 10 perfecte doosjes.

Ook typisch Braziliaans: 'Tem mas acabou'. Of: 'We hebben het, maar het is op'. Lastig als ze weer eens niet de chocolade hebben die je dringend nodig hebt voor een bestelling. Creatief zijn, is de boodschap. Voorlopig werken we enkel op bestelling, maar ons plan is om coole winkels en resto's te zoeken die onze producten willen verkopen. En wie weet openen we ooit wel een schattig BeZacafeetje. Leveren in België doen we niet dus wie benieuwd is, moet naar São Paulo komen om te proeven. Altijd welkom!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten