1

Belgisch & nieuw op Instagram

F
News

Wie van onze Belgische talenten moet je nu volgen op Instagram? De keuze is immens, maar deze 10 mogen absoluut niet ontbreken in je 'te volgen'-lijstje!

Ze zeggen altijd dat geld niet aan de bomen groeit, maar talent in België alvast wel! De beloftes van ons kleine landje worden steeds jonger en nog sneller een succesbom. Vanwaar blijven ze toch steeds komen? Beginnende modellen, make-up artists in de startblokken of fotografen die klaar zijn om alle editorials over te nemen.

Jij vraagt, wij draaien. Dit zijn 10 nieuwkomers die jouw likes op Instagram dubbel en dik verdienen. Go follow them want je gaat er nog veel van horen. Je wilt toch wel mee zijn met de trendsetters van morgen?

@_brights

Voor visual design en movie making moet je bij ons 1ste creatieve brein in de rij zijn. Stephanie heeft al enkele topprojecten op haar naam staan. Graphics voor Antwerp Fashion Week, Brussels fashion Week en binnenkort ook tijdens Knokke Fashion Weekend. Duidelijk een bezige bij! Voor meer werk moet je zeker haar tumblr page bekijken. 

@beirinckxanna

Fresh en jong! Anna is model en werkt voor JILL models. Een gezicht dat meer en meer opduikt. Haar meest recente collab is die met Christian Wijnants. Zij is het model dat te zien zal zijn op de pre-fall campagnebeelden. Nog niet zolang geleden begonnen aan haar modellencarrière, maar aan dat gezichtje kan je nu al aflezen dat deze lady klaar is om de wereld te veroveren. 

@alexanderdedoncker

Waarom zag ik er niet zo uit in mijn tienerjaren? Amper 18 is Alexander en nu al een rising star. Op de cover staan van 1 of ander toonaangevend magazine is voor velen onder ons slechts een droom. Not for this cutie! Meneer stond op de cover van het Fall/ Winter issue van Vanity Teen Magazine

@noseasonbelgium

Een women luxe brand. Elk item uit de collectie wordt met de hand gemaakt en wel nog in eigen land. Lekker eco en puur Belgisch! No Season is een gedurfd merk, met unieke stoffen en dat gebruik maakt van speciale materialen in hun ontwerpen. 

@noorchaltin

De modellen worden in dit lijstje steeds jonger en jonger. Onze mooie, lieve Noor is nog maar net 13 jaar geworden. Noor is een staffe madam die je met haar 1,85 cm - say what? - binnenkort ziet schitteren op alle billboards

@u.magazine

Laura heeft sinds kort haar 2e #issue op de wereld los gelaten en is nu druk, druk bezig aan de 3e editie van U. Magazine. Eerder bij Belmodo konden jullie al alles lezen in het artikel 'U. Magazine' over het onstaan van het magazine, het brein achter dit nieuwe concept en de toekomstplannen. Wel, ik zal het jullie nogmaals zeggen: "U. Magazine gaat uitgroeien tot hét editorial magazine van Vlaanderen, België en ver daarbuiten!"

@elienjansen

Ik blijf hier precies maar reclame maken voor mijn goede en getalenteerde vrienden, maar het is terecht verdomme! Elien Jansen is er helemaal voor aan het gaan. Elke week trekt deze fotografe eropuit om een gedurfde shoot te organiseren.

Ze is voortdurend op zoek naar nieuwe, intrigerende locaties om te shooten en is constant bezig nieuwe concepten bedenken. Laatst heeft ze nog geshoot met onze enige echte Tiany en de foto's waren prachtig! Hier kan je ze nog eens rustig bekijken. 

@yonibaeyens

Goede make-up artists zijn vaak schaars, maar de laatste tijd is er veel opkomend talent in België. 1 daarvan is zonder twijfel Yoni die sinds kort meer en meer in the picture komt. Door samenwerkingen met namen zoals @enfacedl, Elien Jansen en Cocacola Belgium wordt ze steeds bekender. Wanneer kom je mij eens een goede make-upbeurt geven Miss Yoni? #needit 

@rymenjana

Ben je een shoot aan het plannen en op zoek naar een toffe locatie? Jana is zonder twijfel jou go-to person! Ze omschrijft zichzelf al te graag als art director, set dresser en location hunter. Vaak is de locatie niet mooi aangekleed of is het zelfs onmogelijk een deftige locatie te vinden. Wel, deze dame lost al deze problemen in 1 keer op. Het werk dat ik van haar al heb gezien ziet er verdikke goed uit. Benieuwd naar meer!

@jonsbooh

Deze knaap, Jonas Boons, ben je al eens eerder tegengekomen hier op Belmodo in het artikel 'Upcoming talent'. Sorry, ik kan het niet laten om dit talent zoveel mogelijk in de kijker te zetten. Ik zou het echter niet doen als hij het niet 100% verdient. Als je op elke runway van de Men's Fashion Weeks mag lopen weet je dat je goed bezig bent. Grote merken als Louis Vuitton, MSGM, Dior, Philipp Plein en Roberto Cavalli willen allemaal een stukje van onze Jonas. Doeda goe mister

17.02.2016
Geschreven door Jan Van EldereBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo