0

Belgian brand to watch: Stavros Sisters

F
News

4

Belgian & beautiful: 2 key words om het nieuwe diamantenmerk Stavros Sisters mee te omschrijven dat werd opgestart door 3 Kempische zussen.

Belgian & beautiful: 2 key words om het nieuwe diamantenmerk Stavros Sisters mee te omschrijven dat werd opgestart door 3 Kempische zussen. Trissia, Jasmin en Hannah Stavropoulos ontwerpen juwelen in diamanten en goud met een hedendaags en edgy karakter en treden zo in de voetsporen van hun vader, een Griekse diamantair.

Stavros Sisters
4
Foto © Stavros Sisters

Stavros Sisters wordt gekenmerkd door een jeugdige aanpak: hun juwelen zijn subtiel en zorgen voor de final touch. Elk sieraad wordt ingelegd met diamanten en handgemaakt in Antwerpen met materialen van topkwaliteit. De 18kt goud en kwaliteitsvolle diamanten worden gebruikt in kleine steentjes, waardoor de stukken betaalbaar blijven voor een jonger publiek. De zussen vinden hun inspiratie in hun Griekse roots: onder meer het Griekse oog en het kruis zijn twee rode draden, 2 eenvoudige symbolen die de collectie een tijdloos gevoel geven. Op deze manier blijven de juwelen van Stavros Sisters draagbaar on a daily basis.

Stavros Sisters
4
Foto © Stavros Sisters
Stavros Sisters
4
Foto © Stavros Sisters

Ben jij geïnteresseerd in een handgemaakt juweel van Stavros Sisters? Bekijk dan de online shop en verdere campagnebeelden op hun website.

13.09.2015
Geschreven door Yasmine De WildeWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten