0

Bekijk de Tommy Hilfiger NYFW show live

F
News

1

Op maandag 15 februari 2016 stelt het Amerikaanse label Tommy Hilfiger z'n FW16 collectie voor.

Ik vertelde je al eerder dat modehuizen zich sinds kort ook aan een nieuwe tendens wagen: het livestreamen van hun show. Het is natuurlijk begrijpelijk dat je niks van de Fashion Weeks wil missen, en op deze manier lijkt het alsof je toch een front row ticketje hebt kunnen bemachtigen.

Tijdens New York Fashion Week is het steeds uitkijken naar verschillende shows, zoals die van BCBGmaxazria, Alexander Wang, Yeezy Season 3 en Oscar de la Renta. Allemaal grote kleppers, maar er is nog 1 spektakel waar we niks van willen missen: de Tommy Hilfiger FW16 show!

Elke keer opnieuw zetten ze een prachtig event op poten. Denk maar aan het gigantische baseballveld voor hun FW15 collectie en de fleurige SS15 collectie.  Waar ze zich deze keer aan wagen valt nog te bezien. Letterlijk dan, want dankzij Belmodo kan jij gewoon vanaf de eerste minuut meevolgen.

De show wordt gehouden in Park Avenue Amory; een gigantische ruimte die zonder twijfel in volledige Tommy-stijl zal worde omgetoverd tot een waar modespektakel. Ze mogen dan wel hun inspiratie uit het verleden halen, toch zijn ze volledig mee met hun tijd. Zo zijn er verschillende nieuwe ontwikkelingen die ze op social media zullen lanceren.

Zo zal er een Instapit zijn. Deze geeft een moderne twist aan de NYFW fotografie. Via deze Instapit kan je als eerste meevolgen welke looks er op de runway verschijnen. Naast de updates op Instagram kan je ook alles op Snapchat meevolgen. Het Tommy Hilfiger account zal die dag worden gelanceerd en dit met hulp van Gigi Hadid.

Gigi zal voor FW16 alom vertegenwoordigd zijn bij Tommy. Ze wordt namelijk gebombardeerd tot ultieme muze van het Amerikaanse merk. Ze word wereldwijde ambasadeur voor women's apparel, schoenen, accessoires en parfums. Lucky Gigi!

Om 16:00 kan je hier alles mooi live bekijken. We're just as excited as you are
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten