0

Beautyroutine voor lange vluchten

B
Skin care

9

Reizen kan behoorlijk vermoeiend zijn. Niet alleen voor jou, maar ook voor je huid! Met deze beautytips overleef je lange vluchten in schoonheid.

Vandaag in Brussel, morgen in Berlijn en volgende week in New York? Als rasechte jetsetters (we wish!) draaien we er ons hand niet voor om! Alleen ... al dat reizen kan nefast zijn voor je skincare routine. Moet je nachtcrème smeren tijdens Belgische nachten terwijl je je in een compleet andere tijdzone bevindt? En waarom voelt je huid zo droog wanneer je van het vliegtuig stapt? Met deze beautyroutine land jij stralend op je volgende tropische bestemming!  

Rule number one: you gotta have fun! Maar rule number two is minstens even belangrijk: hydrateren! Wanneer je met je voetjes op de grond blijft is hydrateren al behoorlijk essentieel, maar wanneer je up in the air gaat, wordt het plots dubbel zo belangrijk.  

Vliegen droogt je huid uit, dus zorg ervoor dat je voor en tijdens de vlucht genoeg water drinkt. Bring your own bottle (#BYOB) en blijf gehydrateerd.

Beautyroutine voor lange vluchten
9
Foto © New Look via Asos
Beautyroutine voor lange vluchten
9
Foto © Design Letters via De Bijenkorf

Geef je huid tijdens de vlucht een beetje extra liefde. Scoor mini's van je lievelingsproducten en breng halverwege de reis een maskertje aan.

Reis je naar een plek waar ze Sephora hebben? Lucky you! Sla een voorraadje sheet masks in en neem er elke vliegtuigreis eentje mee. Je buren zullen misschien even schrikken wanneer ze je in full mummy-mode zien, maar , dat bespaart ze meteen een reisje naar Egypte!  

Beautyroutine voor lange vluchten
9
Foto © Dermalogica
Beautyroutine voor lange vluchten
9
Foto © Malin + Goetz via Net-à-Porter
Beautyroutine voor lange vluchten
9
Foto © Makeup & Beauty Blog

Next up: je schoonheidsslaapje. Probeer tijdens de vlucht zo veel mogelijk te slapen. Dat helpt niet alleen om die onvermijdelijke jetlag minder erg te maken, je bereikt je bestemming ook met opvallend minder walletjes dan de niet-slapers.

Beautyroutine voor lange vluchten
9
Foto © Sunday Chapter
Beautyroutine voor lange vluchten
9
Foto © Bol.com
Beautyroutine voor lange vluchten
9
Foto © Chinti and Parker via Net-à-Porter

Verfris jezelf na het slapen met een verkoelende mist en prep jezelf voor je gaat landen, zodat je als een echte beauty uit het vliegtuig kan wandelen. Als je niet het geluk hebt om een luxueuze first class beauty kit te veroveren, pak dan zelf een leuke tandenborstel en wat make-up mee.  

Goeie reis, girls!

27.08.2016
Geschreven door Yasmine De WildeWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten