1

Beautyproducten op lange termijn

B
Make-up

Sommige beautyproducten gaan superlang mee met een minimale effort. Hiermee zie je er super fabulous uit en kan je met reden zeggen: "I woke up like this!"

Lashes

Waarschijnlijk ben ik niet de enige die elke dag sowieso een laagje mascara op haar wimpers heeft. Ook al beslis ik om bijvoorbeeld om hardcore #nomakeup te gaan, draag ik toch vaak een laagje mascara. De beautywereld biedt ondertussen al heel wat oplossingen om je lashes er 24/7 fabulous te laten uitzien.

Wimperlifting

Een van die oplossingen is wimperlifting. Hiermee worden de eigen wimpers behandeld zonder haartjes toe te voegen. Met siliconen pads worden je lashes een voor een gelift zodat je geen mascara meer hoeft te dragen en een wimperkruller overbodig wordt. Deze techniek is ongeveer vier tot zes weken zichtbaar. Meer informatie hierover vind je bij je schoonheidsspecialiste.

Wimperextensions

Een andere optie is wimperextensions. Belmodo addict Isabelle heeft hier geen zo’n fantastische ervaring mee, maar ze geeft zelf graag toe dat ze misschien niet genoeg research had gedaan. In het algemeen is iedereen er wel tevreden over, de uitzondering bevestigt dan ook de regel. Met deze techniek worden valse wimpers een voor een aan je eigen wimpers gelijmd, waarna je acht weken wimperzorgen vrij bent.

Microblading

Bold brows zijn weer helemaal terug van weggeweest. Gelukkig maar, want die fijn potloodlijntjes van de jaren 2000 waren niet echt zo fantastisch. Jammer genoeg is niet iedereen gezegend met volle wenkbrauwen die vanzelf #onfleek zijn. Iedere ochtend je wenkbrauwen bijwerken met poeder, pommade en/of een potlood kan vlug veel tijd innemen. Microblading to the rescue

Het fijne aan deze techniek is dat je wenkbrauwen er heel erg natuurlijk blijven uitzien. Het is als het ware een soort trompe l’oeil die er totaal niet fake uitziet. Met een ultradunne worden ultrafijne haartjes aangebracht onder je huid. Deze techniek is ook ideaal als je kale plekken hebt in je wenkbrauwen of als ze iets te ver uit elkaar staan.

Deze methodes zijn allemaal longlasting, maar niet permanent!

19.08.2016
Geschreven door Laura De SmetBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo