0

Beautyproducten die je best in je ijskast bewaart

B
Make-up / Skin care / Nails / Fragrances

5

Niet alleen eten blijft langer goed in de ijskast, maar dat geldt ook voor sommige beautyproducten. Ontdek hier welke producten je het beste koel kunt bewaren!

  • N A G E L L A K

Potjes nagellak bewaar je het best in je ijskast. De textuur blijft langer mooi en zo voorkom je dat ze klonterig gaan worden. Tussen de groentjes en fruit zullen de potjes nagellak veel langer meegaan! 

3 kleuren nagellak
5
Foto © Lucky shops.
  • L I P P E N S T I F T 

Zeker in de zomer, smelten lippenstiften en lippenbalsems sneller dan je denkt. Leg ze 's nachts in de ijskast en laat ze daardoor langer meegaan.  

Lippenstift.
5
Foto © Paul Fuentes.
  • P A R F U M 

De warmte, stoom en vocht in je badkamer is niet goed voor je parfum. Door de vochtigheid en hitte vervliegt je parfum snel en dat is jammer. Vanaf nu je parfum in de ijskast bewaren, beloofd?

Illustratie parfum.
5
Foto © Illustrationroom
  • N A T U U R L I J K E   B E A U T Y P R O D U C T E N

De meeste producten bevatten conserveringsmiddelen, die ervoor zorgen dat de bacteriën wegblijven wanneer het product niet gekoeld wordt. Producten met organische ingrediënten bevatten vaak geen bewaarmiddelen. Daarom kan een koude temperatuur helpen om de levensduur te verlengen. Ook kan een koude temperatuur van producten ervoor zorgen dat de aders samentrekken waardoor het gezwollen gevoel van je lichaam minder wordt. 

Illustratie natuurlijke producten.
5
Foto © Kristina Dechter

Veel succes met het reorganiseren van je beautykast!

22.07.2016
Geschreven door Lieselot LuykxWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten