0

Beauty on the go for school

B
News / News

6

September draait voor de meesten onder ons rond 1 ding: de start van het schooljaar. Zet je natural beauty ook op school in de verf met deze make-up!

Zet het academiejaar in met de juiste beauty essentials - perfect voor de studenten die net wat meer moeite hebben met op tijd in de les te geraken.

Beauty on the go for school
6
Foto © Ici Paris XL
Beauty on the go for school
6
Foto © Lancôme
Beauty on the go for school
6
Foto © Ici Paris XL
Beauty on the go for school
6
Foto © M.A.C.
Beauty on the go for school
6
Foto © Urban Decay

1. De Hypnôse Doll Eyes Mascara van Lancôme is de perfecte redder in nood na een zwaar nachtje stappen. Het volumineus effect zorgt voor een heldere blik met een sexy effect. Koop 'm bij ICI PARIS XL voor € 19,93.

2. Queen der concealers is en blijft toch wel de Magic Concealer van Helena Rubinstein. Ideaal tegen donkere wallen in de gure winter- en blokmaanden. Haal 'm hier voor € 28,80.

3. Wil je eens wat minder casual voor de dag komen, kies dan voor een felrode catchy lippenstift. Ruby Woo van M.A.C Cosmetics werd uitgeroepen tot een van de beste rode lippenstiften - de kleine investering helemaal waard. € 19,50

4. All you need is coffee eye serum in the morning! Dit all about eyes serum van Clinique werkt als koffie voor je gezicht: een mix van antioxidanten, kruiden en caffeïne trekt in jouw huid en geeft het gezicht een frisse gloed. ICI PARIS XL verkoopt dit serum voor € 25,75.

5. Het Naked palet van Urban Decay zorgt voor een goede balans tussen casual en chic in de aula te zitten. Don't overdo it en kies voor neutrale oogschaduwkleuren die diepgang geven aan je gelaat. Leer de verschillende Naked paletjes hier kennen.

01.09.2015
Geschreven door Margot DeclerckWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten