0

Beauty Favorite: Lasting Silk Foundation

B
Make-up

6

Giorgio Armani staat niet enkel voor kwaliteitskledij, ook hun make up game is erg sterk de laatste tijd. Introducing: Lasting Silk UV Foundation

Als het op mijn huid en/of teint aankomt, ben ik extremely picky. Ik weet dat de halve wereld aan het stroben en contouren is geslagen, maar de Kim Kardashian-look is écht niets voor mij: veel te fake en veel te veel werk (ik ben een erg luie beauty chick, als ik eerlijk mag zijn). Natuurlijke schoonheid is mijn motto. Al mag Moeder Natuur af en toe wel een handje geholpen worden ... Zolang je make-up maar natuurlijk oogt!

Sinds ik Effaclar Duo van La Roche-Posay ontdekt heb, is mijn acute nood aan foundation sterk afgenomen, maar als ik er écht op-en-top wil uitzien, dan is mijn go-to fond de teint Lasting Silk UV Foundation van Giorgio Armani Cosmetics. Luxepaardje? Guilty as charged, maar het resultaat is het gepeperde prijskaartje meer dan waard. Besides, I get to say I wear Armani on my face, bitches!

Lasting Silk Foundation
6
Foto © Sarinas Cloudland

Tawny Beige (6,5) is niet alleen een perfect match met mijn eigen huidskleur, het is ook een perfect match met mijn gemengde huid. De meeste foundations zijn of niet mat genoeg (lees: glimworm in no time!) of te mat (lees: uitgedroogde huid en cakey make-up!). Not this one! Anders dan zijn cultbroertje, de Luminous Silk Foundation (glimworm alert for me, helaas!), zorgt de Lasting Silk UV Foundation voor een heel natuurlijk, lichtjes mát effect. Bovendien bevat deze fond de teint een zonnefactor 20, altijd mooi meegenomen.

Omdat glimmen na verloop van tijd bij mij echt onvermijdelijk is, poeder ik de foundation nog af met een transparante setting powder. Dan een beetje Evian over mijn gezicht verstuiven voor een easy airbrushed effect en klaar is Kees! Een perfect natuurlijk resultaat. My own skin but so much better! Af en toe bijpoederen of deppen met een blotting paper is wel vereist (damn you, shine!), maar verder geen gedoe met deze foundation.

Lasting Silk Foundation
6
Foto © Beautyholics Anonymous
Lasting Silk Foundation
6
Foto © Beautyholics anonymous

De lichte, erg vloeibare formule brengt gemakkelijk aan en is verrassend dekkend, hoewel je echt donkere vlekjes best nog even aanstipt met concealer. Ik gebruik meestal mijn handen (I know, I know, maar ik ben stiekem een beauty tomboy, remember?), maar gaat ook perfect met een foundationkwast of beauty blender (wel eerst een beetje natmaken voor het meest natuurlijke resultaat).

Het handige pompje houdt bacteriën ver weg en het matglazen flesje met magneetsluiting voelt heerlijk luxueus aan. Ja, deze foundation comes with a price, maar je krijgt er ook pure luxe voor terug. En als ik ’s avonds mijn make-up verwijder, ziet mijn huid er drop-dead gorgeous uit, echt waar! Ik zie echt een verschil met gelijk welke andere foundation die ik ooit al getest heb (en dat zijn er heel wat, the perks of working @Belmodo!), zowel wanneer ik ze op heb, als wanneer ik me ontschmink. Sounds like a win-win, right?

Lasting Silk Foundation
6
Foto © Beautyholics Anonymous
Lasting Silk Foundation
6
Foto © Beautyholics Anonymous

Giorgio Armani Cosmetics Lasting Silk UV Foundation SPF 20 in 6,5 Tawny Beige, € 52,-/30 ml. O.a. verkrijgbaar bij Parfuma.

04.09.2015
Geschreven door Kora-Lee LustWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten