0

Beauty Favorite: Korres Sleeping Facial

B
Skin care

5

Sleeping facials behoren tot de Zuid-Koreaanse beautytrends die kwamen overwaaien. Door Korres Wild Rose Sleeping Facial ben ik een sleeping facial covert!

Sleeping facials zijn all the rage in beautyland, dat is niets nieuws meer. De trend is afkomstig uit het Verre Oosten, meer bepaald uit beautytrendsetterland Zuid-Korea. Dus who better dan mijn bevallige Zuid-Koreaanse zelve om deze trend uit te testen? Tried, tested & prompt toegevoegd aan mijn vaste collectie huidverzorgingsproducten.

Mijn slaapmaskertje of choice is Korres Wild Rose Advanced Repair Sleeping Facial. Iets crèmeachtiger dan de klassieke gelachtige Koreaanse sleeping packs die zorgen voor een intens gehydrateerde en dewy skin in de morgen. Maar Korres’ Sleeping Facial is daarom niet minder doeltreffend.

Beauty Favorite: Korres Wild Rose Advanced Repair Sleeping Facial
5
Foto © Coffedoll
Beauty Favorite: Korres Wild Rose Advanced Repair Sleeping Facial
5
Foto © Coffedoll

’s Avonds smeren voor het slapengaan en je wordt wakker met een perzikhuidje dat niet alleen zacht en gehydrateerd is, maar er ook veel egaler uitziet. Vitamine C, hyaluronzuur en wilderozenolie versus pigmentvlekjes: 1-0! Alsof je een zalige 12 uur geslapen hebt, ook als je pas in de vroege uurtjes je bed bent ingekropen.

Kan volgens Korres trouwens ook perfect ter vervanging van je nachtcrème, maar something about the word ‘facial’ zorgt ervoor dat ik het vooral gebruik wanneer mijn huid een boost wel goed kan gebruiken. 1 tot 2 keer per week smeer ik een royale laag (wellness-maskergevoel ftw!). Smeert goed uit, maar dringt niet supersnel door in je huid - daar heeft die royale laag misschien ook iets mee te maken.

Beauty Favorite: Korres Wild Rose Advanced Repair Sleeping Facial
5
Foto © Katesbl
Beauty Favorite: Korres Wild Rose Advanced Repair Sleeping Facial
5
Foto © Gosiaboy

Minpunten: ruikt alsof je een zonnecrème met rozengeur zou opsmeren en zit in een potje - lees: niet hygiënisch. Mijn tip? Koop het Wild Rose-pakketje: daarin zit niet enkel een travel-sized Wild Rose Sleeping Facial, maar ook een Wild Rose 24-Hour Moisturising & Brightening Cream. Telkens 16 ml beauty bliss in een handige & hygiënische knijptube. En voor € 14,90 een echte beauty steal, nietwaar?  

Korres Wild Rose Advanced Repair Sleeping Facial, € 32,90/40 ml. O.a. verkrijgbaar bij de Korres-winkel in Brussel en bij de apotheek.

01.11.2015
Geschreven door Kora-Lee LustWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten