7

Beauty Favorite: Dior Nail Glow

B
Nails

Ik bezit zowat elke kleur nagellak die je maar kunt bedenken en nail art heeft voor mij al lang geen geheimen meer.

Ik ben zwaar nagellakverslaafd, dat kan ik maar beter gewoon toegeven. Een marmer- of ombre-effect? No prob! Glitter- of chevronmanicure? You name it!

Schermafbeelding_2015-07-21_om_01
7
Foto © nikkadavisyoung

Zo af en toe ben ik echter een beetje een beauty tomboy die, nou ja, lak heeft aan nagellak. Maar omdat ik zelfs dan niet écht zonder nagellak kan (verslaafd, verslááfd, zeg ik je!), beschik ik gelukkig over een safety blanket: Dior Nail Glow.

Schermafbeelding_2015-07-21_om_01
7
Foto © Belmodo

Want let’s face it: een deftige lakbeurt bestaat al snel uit 4 laagjes (basecoat, 2 laagjes kleur & topcoat), die eerst voldoende droog moeten zijn (anders krijg je van die vervelende belletjes). Daarna kan je nog zeker een halfuur niet naar het toilet (damn you, knopen en ritsen) en nog zeker een paar uur niet naar bed (tenzij je graag wakker wordt met messed-up nail polish, overkomt me echt élke keer...). Arghhh, bestond er maar een nagellak waarvan je maar 1 laagje nodig had.

www
7
Foto © Beautezine.com

Wel, ladies, mijn nagellakgebeden zijn verhoord, want er bestaat zoiets als Dior Nail Glow! In het flesje ziet het eruit als een fluoroze topcoat, maar 1 laagje op je nagels en ze zien eruit alsof je zonet een French manicure hebt laten doen: de witte nagelranden zijn veel witter (met dank aan de blauwige ondertoon van de nagellak), en de rest van de nagel ziet er mooi egaal roze uit (met dank aan de fluoroze pigmenten, die zich aanpassen aan je huidskleur). En je krijgt er een mooie glans bovenop.

shefinds
7
Foto © Shefinds.com

Een lekker natuurlijk resultaat, maar wel erg polished (zo'n binnenkopper kon ik toch niet laten liggen, toch?). Als je eigen nagels, maar dan tig keer beter. De BB-cream van de nagellak, quoi! Bovendien droogt 1 enkel laagje echt be-la-che-lijk snel!

lebetitcosy
7
Foto © le betit cosy

Hou je van een French manicure, maar ben je platzak en te lui/onhandig/gehaast om zelf je nagels te lakken? Dior Nail Glow (aka French manicure voor Dummies) to the rescue! Plus, deze nagellak doet na een paar dagen op zichzelf ook uitstekend dienst als basecoat voor een mooi kleurtje (Chanels Rouge Noir is en blijft wat dat betreft mijn absolute topfavoriet!). Scheelt toch alweer mooi een tussenstap… Waarom zou je je uitsloven als het ook makkelijk kan?

Schermafbeelding_2015-07-21_om_01
7
Foto © Styleturbine

Dior Nail Glow, € 24,95. O.a. verkrijgbaar bij Ici Paris XL

23.08.2015
Geschreven door Kora-Lee LustBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo