0

Beauty Favorite: Dior Huile Abricot

B
Nails

3

Een van onze favoriete beauty producten: de Dior Huile Abricot Nail Serum.

Handen zijn een van de eerste zaken die bij iemand opvallen. Verzorgde handen zijn dus een must. Een goede handcrème en van tijd tot tijd een manicure doen wonderen, maar wie vaak last heeft van droge of gescheurde nagelriemen voegt best nog iets aan zijn beautyroutine toe: nagelriemolie.

Beauty Favorite: Dior Huile Abricot Nail Serum
3
Foto © kosmetista

Er bestaan heel wat balsems, zalfjes en oliën om je nagelriemen lekker zacht en soepel te houden, maar er is maar 1 product dat ik zelf gebruik: Dior Huile Abricot Daily Nutritive Nail and Cuticle Serum. Het kleine broertje van de iconische nagelriembalsem met abrikozenolie van Dior (in het romantische, witte potje) komt in een vernuftige knijptube die eindigt in een penseeltje, waardoor je het serum doodeenvoudig en erg precies kan aanbrengen. Lees: geen vettige knoeiboel! Waarom heeft niemand dit eerder bedacht?!

Beauty Favorite: Dior Huile Abricot Nail Serum
3
Foto © astaru

Het product zelf houdt het midden tussen een serum en een olie. Gewoon even inmasseren en het serum dringt mooi in de huid (dag, vette vingers!). Bovendien zien mijn nagelriemen er minstens 2 dagen uit alsof ik me zonet zwaar heb laten bepamperen in een nagelsalon. Enige nadeel? De verslaving die je eraan overhoudt. Ik kan al lang niet meer zonder... Zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd heb!

 

Dior Huile Abricot Daily Nutritive Nail and Cuticle Serum, € 26,-/10ml. O.a. verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

10.09.2015
Geschreven door Kora-Lee LustWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten