0

Beauty Favorite: Bobbi Brown Art Stick

B
Make-up

3

We delen graag onze beauty favorites. Op de redactie zijn we helemaal verzot op de nieuwe Art Stick van Bobbi Brown. Instant mooi gekleurde lippen: check!

Art Stick Bobbi Brown
3
Foto © Cate Linden

Felle lippen zijn een garantie voor instant va-va-voom, maar ik heb niet altijd de tijd en/of zin om minutieus met lipliner, lipstick en lippenseel aan de slag te gaan. Mijn laatste nieuwe coup de coeur is dan ook de Art Stick van Bobbi Brown: een lippenstift in de vorm van een dik potlood. Bobbi Browns versie van de chubby stick, zeg maar.

De lippenstift mag dan wel ‘art stick’ heten, tekentalent hoef je er allerminst voor te hebben! Door de potloodvorm is de lipstick erg makkelijk zorgvuldig aan te brengen, zelfs on the go: bye-bye lipliner! Je lippen worden meteen de blikvanger, maar zien er niet uit alsof je er al te veel moeite voor hebt gedaan. #yesiwokeupwithberrylips

Bobbi Brown Lipstick
3
Foto © Lovethefabulous

Mijn favo kleurtje is ongetwijfeld Cassis: de perfecte mix tussen roestbruin & wijnrood, voor onweerstaanbare berry lips. Misschien niet zo dekkend en gepigmenteerd als mijn all-time favorite Lune Rousse van Chanel (why oh why is die kleur uit de handel genomen?!), maar de easy application maakt veel goed.

De lipstick glijdt probleemloos over je lippen en droogt ze niet uit. Na een paar uur zijn je lippen wel aan een nieuwe stiftbeurt toe, maar dat is met het potloodje een fluitje van een cent.

Samenvatting: Bobbi Brown’s Art Stick in Cassis staat synoniem voor de perfecte sheer berry lips. Een tikkeltje smudged, maar op de best mogelijke manier. Nonchalance à la Parisienne, quoi. De ideale splash of colour in je dagelijkse make-uplook - geen outfit waar bordeaux niet bij staat! Handbag essential, I’m telling you.

Bobbi Brown Art Stick in Cassis, € 27,- . O.a. verkrijgbaar bij Parfuma en de Bobbi Brown-winkel in Brussel. 

23.08.2015
Geschreven door Kora-Lee LustWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten