0

Beauty brand to watch: Susanne Kaufmann

B
Skin care

7

Susanne Kaufmann is een spa én een beautymerk. De producten zijn gebaseerd op natuurlijke producten die je huid een boost geven!

Susanne Kaufmann werd geboren in een Oostenrijks dorpje dicht bij de Alpen. Van jongs af aan was ze enorm geïnteresseerd in beautyproducten die gebaseerd zijn op organische en natuurlijke ingediënten

Ze maakte van haar ideëen een concept en opende een spa in Hotel Post Bezau. Daarnaast heeft ze ook een verzorgingslijn met verschillende producten. Het doel van de verzorgingslijn is de gezondheid van het haar en lichaam te beschermen, behouden en herstellen op natuurlijke wijze.

Hotel en spa

Beauty brand: Susanne Kaufmann
7
Foto © Susanne Kaufmann
Beauty brand: Susanne Kaufmann
7
Foto © Susanne Kaufmann

De spa van Susanne Kaufmann geeft je meteen een relaxed gevoel. Je kan er verschillende behandelingen laten doen, bijvoorbeeld de anti-agingbehandeling. Alle behandelingen worden gedaan met natuurlijke producten en ingrediënten.

Na de behandeling zie je meteen het effect. Je huid wordt gevoed met natuurlijk ingrediënten die je huid laten stralen. Met de behandelingen, ingrediënten, toevoegingen en massagetechnieken voel je je meteen stralen.

Producten

Susanne Kauffman heeft ondertussen al meer dan 60 verschillende verzorgingsproducten.

Beauty brand: Susanne Kaufmann
7
Foto © Susanne Kaufmann
Beauty brand: Susanne Kaufmann
7
Foto © Susanne Kaufmann

De bodybutter is 1 van de populairste producten, deze verwent en verzorgt de huid met een combinatie van sheabutter en olijfolie. Na het douchen of baden breng je de bodybutter op het hele lichaam. De crème trekt snel in en maakt dat de huid soepel aanvoelt.

In de collectie zitten ook producten voor in de douche. De shampoo en douchegel kan je dagelijks gebruiken om je huid te beschermen tegen het uitdrogen. Met zijn subtiele geur is de douche/shampoo de ideale lichaamsverzorging.

Beauty brand: Susanne Kaufmann
7
Foto © Susanne Kaufmann
Beauty brand: Susanne Kaufmann
7
Foto © Susanne Kaufmann

De producten zijn niet seizoensgebonden en worden steeds aangeboden in een glazen pot. Elk exemplaar wordt bovendien afzonderlijk gevuld en gecontroleerd.

Verder zijn er nog heel veel producten die gebaseerd zijn op natuurlijke ingrediënten. Op de website vind je een overzicht van alle producten: voor je huid, anti-aging en lichaamsverzorging. De producten zijn ook geschikt voor mannen.

Er zijn ook verschillende verkooppunten in België, zoals Rennaicance en Princess in Antwerpen.

26.01.2016
Geschreven door Lauren De MaereWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten