0

Beauty brand to watch: JACKS beauty line

B
Make-up

2

Kan je make-uptafel wel wat kleur gebruiken? Dan ben je bij JACKS beauty line aan het juiste adres!

Make-up artist Miriam Jacks zag op fotoshoots en filmsets steeds dezelfde saaie zwarte make-upborstels opduiken. Daarop besloot de Duitse haar eigen lijn make-upborstels te lanceren. JACKS beauty line is een prachtige collectie bonte borstels die handbeschilderd worden.

Je herkent de JACKS pencils en brushes gemakkelijk aan de kleurrijke verfspatten. Het idee daarvoor kreeg Miriam toen ze een oude kwast terugvond die helemaal onder de glitter en spatten zat. Ze vond het effect zo mooi dat ze besloot om haar nieuwe lijn dezelfde look te geven.

Beauty brand to watch: JACKS beauty line
2
Foto © Good PR

In het begin beschilderde Miriam de borstels allemaal zelf, maar al gauw kon ze de vraag op haar eentje niet meer bijhouden. Daarom werkt ze sinds 2013 samen met Klik, een organisatie in Berlijn die zich ontfermt over daklozen en risicojongeren. Op die manier worden de jongeren van straat gehouden en tewerkgesteld. De make-upborstels zijn niet alleen mooi en sociaal verantwoord, ze zijn ook nog eens van goede kwaliteit. Een beauty brand naar ons hart!

25.01.2016
Geschreven door Laura DeboelWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten