6

Beachwear merken om te ontdekken op Instagram

F
News

Een dagje strand of een heerlijke zomervakantie vraagt ook heel wat voorbereiding. Met volgende beachwear merken ben jij vanaf nu het zonnetje op het strand.

Meloonpro Swimwear

Meloonpro biedt je speels beachwear dat een perfecte match is bij een dagje strand zoals jij het je in je dromen voorstelt. Het merk werd gelaunched begin 2016 en sindsdien is het klaar om de wereld van bikini’s en badpakken over te nemen.

Beachwear merken om te ontdekken Instagram
6
Foto © Meloonpro Swimwear
“We wanted to create a playful swimwear brand full of inspiring, comfortable and stylish bikinis and swimsuits, and so we did.” - the founder of Meloonpro.

Het idee is ontstaan uit een heleboel gevoelens, dromen en de liefde voor tropische vakantie, plaatsen en nieuwe avonturen om te ontdekken. Hun grote droom is om internationaal door te breken en vrouwen te inspireren en te laten stralen. I think it works.

Byron beachwear

Byron beachwear is voor de echte dromers die ervan houden om dagenlang op het strand te liggen bruinen en toch nog elegant en fashionable willen zijn. De perfecte deal voor onze Belmodo addicts! Het merk is onstaan in Australië en wordt geïnspireerd door vrouwen van over de hele wereld. Elke vrouw wil toch stralen op het strand, neen?

Beachwear merken om te ontdekken Instagram
6
Foto © Byron beachwear

Duck Kiss

Duck Kiss is hét favoriete merk van dames die het graag wat speels, kleurrijk maar vooral jong willen houden. Op de badpakken spot je schattige watermeloenen, ijsjes of ananassen. Deze prints brengen je natuurlijk meteen in zomersferen. Zalig!

Beachwear merken om te ontdekken Instagram
6
Foto © Duck Kiss

Het beachwear merk wordt geïnspireerd door gekke ideeën en werkt met stoffen van hoge kwaliteit die typisch voor warme, zuiderse landen. Een duo van jonge exotische ontdekkers uit Shanghai besloten de handen in elkaar te slaan en richtten een beachwear merk op dat zowel geschikt is voor business reizen maar ook een ontspannende vakantie. Met de leuke prints, maak je ongetwijfeld indruk. Good job guys!

Vitamin A Swim

Goed nieuws voor de America lovers. Vitamin A brengt bikini’s en badpakken op de markt die ontwerpen en gemaakt zijn in California. De perfecte manier om eens uit te pakken met een authentiek stukje Amerikaanse mode.

Beachwear merken om te ontdekken Instagram
6
Foto © Vitamin A Swim

De bikini’s voldoen aan de wensen van alle vrouwen zodat ze zich zelfzeker kunnen voelen in hun badpak of bikini. De naden liggen plat tegen de huid en de hoge kwaliteit zorgt dat de pasvorm corrigerend is waardoor je er slanker uitziet. Hemels!

Minimale Animale

Minimale Animale is een begrip in de mode-industrie dat niet mag vergeten worden. Het beachwear merk is ontworpen voor de hippe jonge en toch wat uitdagende vrouw die haar strakke beachbody wil showen. De bikini’s zijn een snoepje voor je ogen met bandjes die perfect rond het lichaam vallen en je vrouwelijke troeven extra uitspelen. 

Beachwear merken om te ontdekken Instagram
6
Foto © Minimale Animale

Vanaf nu ben jij de eyecatcher van het strand. Hello summer, hello Ibiza? Hawai? Bali? Het maakt ook allemaal niet uit, zolang er maar zon, zee en strand is! 

12.06.2016
Geschreven door Stef PoortmansBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo