0

Back to Reality

F
News

3
12.10.2016
Geschreven door Gaelle Van Lede

Back to reality deze maandag. Ik ben een beetje vermoeid van mijn trip naar Parijs, misschien zit de backstage van de Silencio er voor iets tussen, but fun it was! Ik heb wel nog tonnen energie, en gelukkig..

Ons grootste project lately is toch wel Weekday. We werken sinds twee seizoenen voor het coolste kleine broertje van H&M. Wij openen binnenkort ook de winkel in Antwerpen, waar journalisten, bloggers en influencers op uitgenodigd worden. We werken dus al een hele tijd aan de guestlist onder andere, maar ook aan het entertainment van de avond, de catering, de DJ en ga zo maar door. De werken zijn volop aan de gang in de Kammenstraat en D-Day komt snel dichterbij! Stijn en ik overlopen de stand van zaken.

To get things going communiceren wij volop over de verschillende collecties die ze te bieden hebben. Weekday werkt met verschillende collecties doorheen het seizoen. Met de Jeans Collection willen zij zelfexpressie in de verf zetten, en Weekday is ijzersterk in styling, missie geslaagd dus. De collectie bestaat hoofdzakelijk uit oversized basics met smaak over elkaar gelayered, what’s not to love?

Weekday Jeans Collection
3
Foto © Weekday

Deze namiddag staat er een shoot op het programma, bij ons in de showroom. Wij hebben een fotostudio op kantoor, een soort 'white box' met veel natuurlijk licht en een infini, heel erg handig! Als de fotografe Tine Claerhout aankomt, kunnen we eraan beginnen! We shooten vandaag de looks voor het Disney-project 'I’m a Rebel, I Rebel: Star Wars goes fashion'.

Silhouet Valentina Tsitiridis
3
Foto © Tine Claerhout

Voor de release van de nieuws Star Wars film Rogue One, vroeg Disney aan 4 Belgische jonge designers om silhouetten te ontwerpen inspired by Star Wars.  

Tijdens de DS Brussels Fashion Days dit weekend worden die dan tentoongesteld! Kom zeker eens langs want er zijn nog veel andere dingen te beleven op de DS Brussels Fashion Days! And maybe I’ll see you there!

Xx
Gaelle
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten