0

Baby number 4

F
News

1
18.08.2016
Geschreven door Tiany Kiriloff

Baby O is inmiddels een jaartje en hoe heerlijk ik dit ook vind, ik moet toch wel bekennen dat ik mijn pasgeboren baby echt mis … Ik ben nu eenmaal 'the baby type of mommy'.

Er scheelt iets met mij de laatste tijd. Is het bijvoorbeeld normaal dat ik weer helemaal smelt als ik zwangere vrouwen zie passeren of dat ik met nostalgische ogen zit te staren naar de doosjes Omnibionta Pronatal in de apotheek? Moet ik mij zorgen maken om het feit dat ik Baby O nog steeds wil steken in kruippakjes van 56 cm en dat ik weiger toe te geven aan het idee dat ze binnenkort begint te stappen? Moet ik nu concluderen dat ik diep van binnen nog verlangens koester om nog een baby te maken?

Ik heb mezelf dan ook de eerlijke vraag gesteld of ik mijn lichaam niet opnieuw zou voorbereiden op de komst van een eventuele nummer 4. 

Eerlijk? Ik ben er nog niet helemaal uit, mijn hubby daarentegen is uiterst tevreden met zijn 3 dochters en wenst het ook daarbij te houden. Hmmm ...

Preparation is everything” en daar heb ik mij dan ook aan gehouden voor de komst van Otilia. Ik werkte mezelf naar fysieke topvorm, ik at goed en gezond en toen manlief en ik helemaal klaar waren om er terug aan te beginnen haalde ik mijn vertrouwde Omnibionta Pronatal pilletjes tevoorschijn. Ik ben nu eenmaal ook 'een pilletjesmens' en uiterst van overtuigd dat je reserves moet opbouwen aan vitaminen om deze te kunnen doorgeven aan je baby. Ook foliumzuur is super belangrijk voor de ontwikkeling en groei van de baby en daar zitten deze pillen vol van. 

Ik weet nog hoe ik mijn roze tabletten in een pillendoosjes stak om mijn kinderwens iets of wat te verstoppen van de buitenwereld en ook om niets te verklappen in die eerste 3 maanden. Het was soms een huzarenklusje om het doosje met baby uit het zicht te houden van Yelena, die nogal bij de hand is en waarschijnlijk direct zou geweten hebben waar ik aan toe was. Ohh, can we do that again?
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten