0

BAAS winkel

F
News

9

Nieuw in Antwerpen: BAAS, een belevingswinkel waar je moeilijk zonder lege handen buitenkomt.

"De jeugd van tegenwoordig... Ze doen niets, hebben geen interesses én zijn niet gedreven". Quote's en opmerkingen die me even irritant in de oren klinken als het gezoem van een dodelijke mug tijdens een verstikkende zomernacht. Draai deze punten van kritiek de volledige 360° graden om en je komt aan bij de realiteit. Baas in eigen winkel in de BAAS winkel

BAAS
9
Foto © Anne-Catherine CloClo
BAAS Antwerpen
9
Foto © Anne-Catherine CloClo
BAAS Antwerpen
9
Foto © Anne-Catherine CloClo

De gevestigde waarde van Antwerpen, cultuur- en jeugdhuis KAVKA, is sinds vorige week een 2e zomertoppertje rijker.  De BAAS winkel opende zijn deuren op feestelijke wijze afgelopen vrijdag 31 juli 2015. Deze kans kon ik niet laten schieten dus een bezoekje brengen stond op mijn to-do list. Laat enkele gedreven ondernemers hun goesting doen en ze komen op de proppen met een knaller als dit. Een winkel waar originele ideetjes, goed uitgedachte concepten én boeiende mensen je met open armen ontvangen. 

BAAS Antwerpen
9
Foto © Anne-Catherine CloClo
BAAS Antwerpen
9
Foto © Anne-Catherine CloClo

No way jose! Zeg nooit pop-up store tegen dit pareltje... Deze gedreven creatievelingen zijn meer fan van het concept "belevingswinkel". Klinkt meteen al verfrissender in de oren. Vind je niet? Beleving wordt hier zeer serieus genomen want veel van deze jonge talenten zijn aanwezig in de shop. Een interessante babbel en informatie exchange zijn dus niet ver te zoeken.

Founders hier achter? BAAS, een coaching project van KAVKA zelf en de stad Antwerpen. Vele jonge mensen, waaronder ook ik, hebben grote dromen en de beste ideeën ooit, maar deze hersenkronkels omzetten naar de harde realiteit is niet simpel. Gedurende enkele maanden leer je met deze cursus je dromen achterna gaan, knokken, maar bovenal organiseren en gestructureerd werken

BAAS Antwerpen
9
Foto © Anne-Catherine CloClo

In de winkel kan je je laten verleiden door allerlei leuke stuff. Eén meisje goes back to her roots en combineert fascinerende Afrikaanse prints met moderne cuts en fits. De voorstelling van het eerste boekencafé waar 2 straffe madammen hun schouders zullen onder zetten of wat dacht je ervan om je cactussencollectie aan te spekken? Altijd een goed idee voor interior pimping btw! Daarbij is er nog zoveel meer zoals streetstyle sweats, leren gadgets... Het lijstje wordt langer en langer. 

BAAS
9
Foto © Anne-Catherine CloClo
BAAS
9
Foto © Anne-Catherine CloClo

Cactusje gereserveerd: check! Ik heb in ieder geval mijn steentje al bijgedragen en waarschijnlijk gaan er de komende dagen nog veel steentjes volgen. Wil jij eens een kijkje gaan nemen? Ga dan langs gedurende heel augustus op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag tussen 12 en 20u.

05.08.2015
Geschreven door Jan Van EldereWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten