0

Award Time

F
Trends

8
30.11.2012
Geschreven door Vogue Nederland

Met een feestje bij Amsterdams café Roest hebben we gisteravond gevierd dat VOGUE op het Mercurs Tijdschriftengala de prijs van Lancering van het Jaar heeft gewonnen.

Award Time
8
Foto © Vogue Nederland
Award Time
8
Foto © Vogue Nederland
Award Time
8
Foto © Vogue Nederland

Met de hele redactie wachten we in jubelstemming tot Karin de buit binnensleepte -het beeldje dat ze al eens eerder won met Glamour stond de hele avond op de bar, tussen de flessen champagne.

De avond ervoor liep ik mee in de Run All Elements loop van de Amsterdamse Nike Running Club, tussen sneeuw, wind en hitte in het Vondelpark. "Ik ben heel benieuwd hoe ze het element regen gaan aanpakken", zei een meisje achter me nog. 5 minuten later kreeg ik een ijskoude emmer water over me heen terwijl we door de fotograaf werden aangemoedigd nog even voor hem te poseren, precies op die ene plek… wat ik natuurlijk braaf deed.

Award Time
8
Foto © Vogue Nederland

Als troost koop ik deze poster van Garance Doré, mijn favoriete blogger van allemaal. Sinds kort verkoopt ze haar tekeningen via haar site. Een leuk cadeau, maar deze houd ik zelf.

Ex-Voguette vormgever Hyshil Sander maakt deze geweldige kerstkaarten -daar gaat geen digitale groet boven, toch? 

Award Time
8
Foto © Vogue Nederland

En hoofdredacteur Karin tipte me gisteren haar favoriet: deze foundation van Armani, binnenkort eindelijk ook in Nederland te koop.

Award Time
8
Foto © Vogue Nederland

En ik hoop dat ik nog in mijn Margiela-jurk pas voor de Dutch Fashion Awards vanavond, met 3 verjaardagen op de redactie en evenveel keer taart, chocolade (cadeau) van Armani en een uitgebreide lunch van Amsterdamse favoriet het Vlaamsch Broodhuys -ja, er wordt dus gegeten bij Vogue:-).

Award Time
8
Foto © Vogue NederlandWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten