0

Antwerpen!

F
News

1
13.11.2011
Geschreven door Linda Van Waesberge

Vandaag is het persdag in Antwerpen, van hot naar her om zoveel mogelijk lente/zomer 2012 te bekijken. Elk persbureau doet z'n best om het zo interessant mogelijk te maken.

Vandaag is het persdag in Antwerpen, van hot naar her om zoveel mogelijk lente/zomer 2012 te bekijken. Elk persbureau doet keihard zijn best om het zo interessant en aangenaam mogelijk te maken en dat lukt ze perfect. Hulde!

De prachtige koffers zijn gemaakt voor de 25ste verjaardag van Wouters & Hendrix en reizen nu regelmatig rond met nieuwe stukken. Volgende stop bij Delvaux!

Binnenkort is de armband exclusief te koop, dit is de eerste van 15! 

Check de website van Wouters & Hendrix voor alle juwelen én de website van Delvaux voor nog meer moois!

Bij Oona val ik voor de nieuwe collectie van Omsk. Het label van Valeria Siniouchkina, Girls from Omsk, wordt nu simpelweg Omsk. De collectie is perfect: fris, eigentijds en speciaal. Frisse kleurige prints voor een opwaaiende zomerjurk!

Prachtige kousen en panties bij Wolford & een prachtige Essentiel handtas.

Béa Ercolini van Elle Belgique & co. Het prachtige haar van Ruth Van Soom, een nieuwe man in huis! Links onder: Altijd een genoegen om Hilde Destoop tegen te komen, deze keer in een magnifieke fiftiesjurk.

Er staat ons veel lichtblauw en roze te wachten...

Altijd vrolijk, Barbara Soens van Listen Up + Carolien De Bie, girlpower!

Zelfs goedgeklede mannen op het appèl! Wat vorige zomer begon zet zich door: heel veel kleur voor de mannenschoenen.

De groene schoenen van Floris Van Bommel & de frisse kleuren van Dr.Martens én een jurk van Dolce & Gabbana vol met fruit. 

Handwerk is hip en gelijk een fantastisch project voor het goede doel. Lees er alles over op www.vankatoen.org

Dit is Belgisch! Check www.caval.be. De gestreepte kleertjes hieronder zijn zonnewerend! Check de website van Lily Balou voor alle info. 

Bij Marie Gevaert kan u zelf uw eigen print op een tas laten maken! Surf naar de website van Di-Bag! Bij Timberland kan je zelf je eigen bootschoenen ontwerpen! Klik hier om je eigen Timberland schoenen online te ontwerpen. 

Dit zijn de mijne!

... en deze zijn van fashionista Sofie Valkiers. In de Verlatstraat 29 kan u een week terecht in de Timberland-Magnolia-Lombardia pop-up store. Veel schoon volk op de opening. 

Dit meisje kende ik via Twitter, nu irl! Haar blog op www.afashiongirl.be.

Ouni vindt altijd iets bijzonder, deze keer een vintage broche van Expo 58! Volg Ouni via No Balls No Glory A polaroid Story, aanrader!

Donderdagavond zat ik in Man bijt hond! Tips voor de onderhandelaars haha, heb geen link dus wie het niet gezien heeft heeft het niet gezien. 

Dit had u ook nog tegoed!

Deze maand staat mijn bontshoot met Tomas Vandecasteele in Attitude. Deze foto werd niet gepubliceerd dus is hij voor jou!

  • model: Kjell
  • make-up: Sabine Peeters
  • jas: Tim Van Steenbergen
  • onderjurk: Carine Gilson
  • Paarse vos: Lamon-Nuytens
  • juwelen: Shania Jewels

... en met deze foto van een magnolia neem ik afscheid van mijn gastediteurschap. Het was een waar genoegen. Tot een volgende keer en intussen blijf ik natuurlijk present op:

Kus!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten