3

Antwerpen - Milaan

F
Looks

16.09.2011
Geschreven door Tim Van Steenbergen

Vorig weekend eindelijk de lente- & zomercollectie 2012 van de mannen geshoot!

Altijd een speciaal moment om alle stuks bij elkaar te zien en te spelen met de combinaties. Ik ben echt een tevreden man. Maandag heen & terug gevlogen naar Milaan voor de presentatie van het kostuumdossier van de opera Siegfried. Het 3de deel uit Der Ring des Nibelungen gaat eigenlijk pas volgend jaar in première. Maar alles wat in het Scala in Milaan wordt gemaakt, moet zo een jaar op voorhand worden voorgesteld en ingepland. Mijn dossier bestaat dan hoofdzakelijk uit simulaties & technische tekeningen. Hoe ik de personages zie in het totaal concept.

3
Foto ©

Ik werk al een lange tijd samen met regisseur Guy Cassiers & licht/set ontwerper Enrico Bagnoli. Met de die artistieke ploeg kunnen we heel to the point werken en zo een totaal visie geven over wat het uiteindelijke resultaat moet worden. De directeurs & verantwoordelijken van elke afdeling van het Scala geven dan hun goedkeuring, zodat het echte creatieproces kan beginnen. Iedereen was unaniem enthousiast, dus konden we ook nog ff genieten van het lekkere zonnetje op een terras. 

3
Foto ©

Daarna hadden we nog de tijd voor een aantal blitsbezoekjes aan nieuwe & gevestigde winkels. Ff gestopt bij de originele eerste winkel van de gebroeders Prada. Prospectie noemen we dat dan.

De echte werkweek begon dus pas op dinsdag. Het werd een dagje Brussel bij Luc Duchene. 's Avonds ben ik naar de opening geweest van de nieuwe tentoonstelling van Walter Van Beirendonck in het ModeMuseum in Antwerpen. Net als Walter zelf, een heel kleurrijk en creatief overzicht van wat hij tot nog toe heeft gepresteerd. Absoluut de moeite waard om te gaan kijken. Op de receptie achteraf nog wat gekeuveld met collega's en bekenden. Niet te laat naar huis natuurlijk want woensdagochtend was het mijn eerste dag van de week in mijn eigen atelier. 

Volgende week maandag hebben we de pre-shoot van de damescollectie ... alles is klaar, maar je weet hoe dat gaat. Nog een detail hier & daar en we zijn nog niet klaar.
Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest
Last items

Belmodo Beach Bag with tassels


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin een duoticket voor WECANDANCE via Zalando

Deelnemen

04.03.2017 - 03.09.2017

Het Modemuseum Hasselt: Across Japan

17.05.2017 - 31.07.2017

Behold the Belgian Bunch

12.08.2017 - 13.08.2017

We Can Dance 2017

Ontdek meer

Guest editor

Tine en Fien Prophete

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win een duoticket voor WECANDANCE via Zalando

Deelnemen
Agenda

04.03.2017 - 03.09.2017

Het Modemuseum Hasselt: Across Japan

17.05.2017 - 31.07.2017

Behold the Belgian Bunch

12.08.2017 - 13.08.2017

We Can Dance 2017

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo