0

And It Was All Yellow

F
News

1

Geel is dé trendkleur van het voorjaar en dat is Eskimo Recordings niet ontgaan. Ze stelden onlangs hun nieuwe compilatiealbum voor: The Yellow Collection.

Op vrijdag 20 mei 2016 stelde het Gentse label Eskimo Recordings met trots The Yellow Collection voor, het vervolg op The Pink, Blue, Green en Orange Collection. Het vijfde compilatiealbum bevat naast populaire artiesten, zoals This Soft Machine, Du Tonc, Man Power en Atella, ook nieuwe namen, zoals LUXXURY, Go March, Middleskyboom & Eliezer, Zombies In Miami en Blackie & The Oohoos.

Voor deze speciale gelegenheid zochten wij enkele gele fashion items uit. Geel is één van de trendkleuren van het moment en is dus terug te vinden in elke grote modeketen.

Old gold

Als je graag felle kleuren draagt, is old gold zeker iets voor jou. Het is de perfecte kleur voor de zomer en mooi te combineren met rood en felgroen.

Oker

Oker is meer een kleur die je draagt in de herfst- en winterperiode. Het past goed bij donkerblauw, zwart wit en cognac bruin.   

Pastelgeel

Pastelkleuren zijn dit voorjaar weer helemaal in, dus pastelgeel mag zeker niet ontbreken in je garderobe. 

Gele prints

Je hoeft natuurlijk niet altijd te kiezen voor effen kledingstukken. Een leuke print kan je outfit helemaal opfleuren. Geel zie je vooral terug in exotische en bloemenprints.  

Old gold, oker, pastelgeel of gele prints? It’s up to you!

21.05.2016
Geschreven door Babs GabrielWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten