0

An intimate conversation with Gisèle Bündchen

F
News

1

Voor de eerste keer opent het gezicht achter Chanel N°5 de deuren voor een intiem gesprek.

Het gezicht achter het iconische Chanel N°5 parfum, Gisèle Bündchen opent haar huis aan de Amerikaanse East Coast, voor een openlijk gesprek over de bijzondere band die ze heeft met de natuur. Ze groeide op in een dorpje in het zuiden van Brazilië, waar ze als klein meisje al verbonden was met natuur. Ze liep altijd op blote voeten en haar grootouders hadden er een boerderij, natuur heeft iets familiair en geeft haar een gevoel van rust en happiness.

Gisèle Bündchen heeft als topmodel een enorm druk leven, meditatie, yoga en natuur zijn noodzakelijk om te kunnen genieten, de stilte en kalmte geeft haar de kans om even aan haar zelf te denken en te ontsnappen aan de rush van het dagelijkse leven. 

Gisèle is een zeer natuurlijke vrouw die een enorme waarde hecht aan familie momenten en de emoties die daar aan verbonden zijn. De natuur is daardoor belangrijk omdat het niet enkel zorgt voor een goed gevoel maar ook verbonden is aan herinneringen. En dat gevoel heeft ze ook bij parfum. A smell is a powerful thing, geur zorgt voor herinneringen aan bepaalde mensen en plaatsen wat enorm veel emoties met zich kan meebrengen.

18.12.2015
Geschreven door Charlotte HintjensWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten