0

An Buermans, over de landgrenzen heen

F
News

5

An Buermans stelt haar nieuwe collectie voor op de Kigali Fashion Week 2015 in Rwanda.

An Buermans is een Antwerpse designer die de landgrenzen ver achter zich laat nu ze zich voorbereidt om België te vertegenwoordigen tijdens de Kigali Fashion Week in Rwanda. Oh yes!

In Afrika is kleding meer dan alleen maar kleding. Het vertelt een verhaal over de maatschappelijke structuren, maar ook de emoties en gevoelens van degene die de kleding dragen worden weergegeven.

An Buermans
5
Foto © An Buermans
An Buermans
5
Foto © An Buermans
An Buermans
5
Foto © An Buermans
An Buermans
5
Foto © An Buermans

Wij Europeanen zijn al een tijdje helemaal weg van de vaak verschillende, erg kleurrijke prints die je terugvindt in de Afrikaanse stijl. Loving it!

An Buermans is vooral gekend om haar “neovintage” stijl, met heel veel leuke en originele prints en de vele verschillende kleuren. An wilt vooral positive vibes en vrolijkheid overbrengen met haar unieke stukken.

Afrika ligt haar nauw aan het hart. Zo heeft ze haar collectie in 2012 voorgesteld tijdens een benefietgala van iThemba. Dit is een vzw die vooral onderwijs wil stimuleren in verschillende landen waaronder Tanzania en Zuid-Afrika.

De Kigali Fashion Week vindt plaats van maandag 13 t.e.m. vrijdag 17 juli 2015 in Rwanda en wij kunnen niet wachten om de stukken van An Buermans te zien. Deze Fashion Week draait om duurzaamheid en ecologie. Naast An Buermans heeft de FW nog een extra Belgisch tintje want het wordt mede georganiseerd door de Belgische ambassade.

An Buermans - handmade in Belgium, with love, loved in Africa
14.07.2015
Geschreven door Naomi VangestelWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten