0

allSisters, een nieuw swimwear brand

F
News

3

allSisters is een Barcelona-based, eco-friendly swimwear merk.

allSisters is een Barcelona-based, eco-friendly swimwear merk. Ze gebruiken de beste kwaliteit van gerecycleerde stoffen, om zo high-end swimsuits te maken, met de moderne vrouw die van mode en sport houdt in het achterhoofd!

Toen allSisters werd opgestart, was dit met een grote bewondering voor de oceaan en de water-sports cultuur. allSisters houdt zich dan ook bezig met ecologisch te ontwerpen.

allSisters
3
Foto © allSisters

Hun filosofie is om comfortable, maar fashionable, badpakken en bikini’s te creëren, die het vrouwelijke lichaam en het milieu respecteren. Pretty cool, huh!

Because they love the wide sea as much as they love fashion

allSisters
3
Foto © allSisters

allSisters werkt met materialen uit Italië, die het Made in Green by OEKO-TEX® certificaat dragen. Dit wil zeggen dat ze gemaakt zijn in ecologisch-vriendelijke faciliteiten.

Dit betekent niet dat het een luxe is, want ze zeggen zelf dat een “sustainable design” geen luxe moet zijn, maar een betaalbare optie voor iedereen.

Swimwear for the conscious fashionista, responsibly made in Barcelona

Op dit moment kan je in hun shop prachtige witte en zwarte stukken terug vinden met varieërende prijzen van € 30,- t.e.m.  € 110,-. Betaalbaar, mooi én ecologisch verantwoordWhat else does a girl need? 

11.07.2015
Geschreven door Naomi VangestelWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten