0

Alexa Chung wants to know it all

F
News

3

Attention toekomstige werknemers van de modewereld!

Het Britse model en fashion icon extraordinaire Alexa Chung werd door Vogue UK op onderzoekspad gezonden om uit te zoeken hoe alles tegenwoordig in elkaar zit in fashion land, met een camera en soundman included.

Alexa Chung wants to know it all
3
Foto © FRAY ID

Het doel is om erachter te komen wat de toekomst in petto heeft voor de mode-industrie, hoe de nieuwe generatie carrière zal kunnen maken en what else that keeps the people of Vogue awake at night over deze bruisende wereld, alles gebundeld in een docuserie die je op hun YouTube-kanaal kan bekijken.

Niet alleen de onderwerpen maken dit een must see serie, ook de interviews met designers als Christopher Kane, Paul Smith en Olivier Rousteing van Balmain die hun power stories delen, maken van deze film een zeer interessante documentaire voor every girl that dreams about a career in fashion

Alexa Chung wants to know it all
3
Foto © FRAY ID

Waarom Vogue voor Alexa koos om deze docu te maken is duidelijk, ze kent de modewereld binnenstebuiten! In haar teenage years deed ze verschillende modellenjobs waarna ze later ontwerpte voor Madewell en AG. Tegenwoordig heeft ze zichzelf ontpopt tot een groot stijlicoon en zie je haar front row op shows zoals Chanel en Burberry

Subscribe dus snel op Vogue UK want de 1e aflevering van deze docuserie komt al online op dinsdag 15 september 2015. Kan je niet langer wachten? Bekijk dan alvast deze little sneak peek om te zien wat Alexa voor jou in petto heeft!

07.09.2015
Geschreven door Delphine CasierWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten