0

Aan de slag tijdens #MODEinOOSTENDE

F
News

1

Er valt niet alleen van alles te beleven in de winkels tijdens #MODEinOOSTENDE. Toerisme Oostende en Belmodo organiseren samen nog verschillende workshops.

Om de derde editie van #MODEinOOSTENDE compleet te maken, organiseren Toerisme Oostende en Belmodo voor het eerst een reeks geweldige workshops. 

Op zaterdag 17 en zondag 18 september 2016 kan je terecht bij Elfi De Bruyn, Elien Migalski en Belmodo Blogger Nanja Massy om je te laten inspireren. Zij tonen je make-up tips & tricks, welke modetrends je zult zien deze herfst en hoe je jezelf een professionele manicure kunt geven. Je vindt deze toppers terug in het Feest- en Kultuurpaleis in Oostende!

Nanja Massy

Nanja Massy kennen we hier bij Belmodo goed. Ze deelt al even al haar make-upgeheimen met jou via onze blog. Naast Belmodo Blogger te zijn, runt ze ook nog MassyCreations. Ze werkt als visagiste en haarstyliste en ze geeft ook nog workshops bij haar thuis.

Deze bezige bij geeft je met plezier tips tijdens #MODEinOOSTENDE. Waarom zie ik er soms oranje uit door mijn foundation? Ben ik te jong om al anti-agingproducten te beginnen te gebruiken? Het antwoord op deze en veel andere vragen kom je te weten tijdens Nanja's workshop!

Beauty en make-up Q&A met Nanja:

  • 15:30 - 16:00
  • 16:15 - 16:45
  • 17:00 - 17:30

Elfi De Bruyn

Elfi De Bruyn zal je vast en zeker herkennen als former Belmodo Guest Editor. Ze werkt vooral als nagelstyliste, maar blogt ook honderduit op haar eigen blog Glam At Heart en die van VIJF. Daarbij komen ook nog eens de twee boeken ‘Happy Nails’ en ‘Happy Nails 2’.

Dat iedereen zelf aan de slag kan met wat nagellak en enkele tools, bewijst Elfi in tijdens deze presentatie. 

Nail art Q&A met Elfi:

  • 13:00 - 13:30
  • 13:45 - 14:15
  • 14:30 - 15:00

Elien Migalski

Fashion blogger Elien Migalski toonde je eerder al haar favoriete plekken in het Limburgse Hasselt. Tijdens #MODEinOOSTENDE vertelt ze over de trends die je deze herfst mag verwachten en hoe je ze kunt combineren. En als Elien iets zegt, geloven wij dat.

Wie haar blog Dogs and Dresses volgt, weet ze dat deze chick weet waarom ze spreekt. Daarnaast werkt ze als projectmanager voor LabelCrush, een online platform waar je tweedehands designer items kunt kopen. 

Let op: op zaterdag gaan de workshops van Elien niet door wegens ziekte! 

Styling/trend Q&A met Elien:

  • 10:00 - 10:30
  • 10:45 - 11:15
  • 11:30 - 12:00

Deelnemen aan deze fantastische workshops kan heel simpel. Het hele weekend lang kan jij terecht in het Feest- en Kultuurpaleis op het Wapenplein in Oostende om je daar ter plaatse in te schrijven. Wees snel, want de plaatsen zijn beperkt!

16.09.2016
Geschreven door Laura De SmetWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten