0

A good workflow is all about multitasking & passion

F

7
14.11.2014
Geschreven door Karin Nunez de Fleurquin

Elke werkdag is anders, een mix van meetings met klanten, atelierwerk voor het produceren van juwelen en tijd maken voor research...

Elke werkdag is anders, een mix van meetings met klanten, atelierwerk voor het produceren van juwelen en tijd maken voor research om nieuwe juwelen te ontwerpen, maar vandaag zal er zeker geen tijd voor zijn. Met de voorbereidingen van de webshop wordt het vandaag een beetje rushen, maar I LOVE MY JOB  <3

8:30 - Taylormade juweel @ Caffenation

It is always a pleasure, Caffenation is een plek waar ik graag mijn dag begin. Er heerst daar een zeer leuke sfeer. Het ruikt er heerlijk naar koffie, de mensen zijn altijd super vriendelijk en zijn altijd goed gezind! Ik heb er om 9:00 afgesproken met een klant om een tailormade juweel te bespreken.

10:00 - Inkopen doen in de diamantbuurt van Antwerpen

"Antwerpen, the city of Diamonds". De "Diamantbuurt"in Antwerpen is een plek die ik zeer goed ken en waar ik bijna dagelijks kom. Soms is het maar even stoppen voor garen om mijn kettingen met zijdendraad te knopen of om bij de vergulder langs te gaan. Ik kom er al sinds ik studeerde aan de Academie Van Schone Kunsten.

A good workflow
7
Foto © Karin Nunez De Fleurquin

12:00 - Werken in mijn atelier

Een taylormade ketting knopen die volgende week klaar moet zijn en een meeting rond een final text voor de webshop staan deze middag op de programma.

A good workflow
7
Foto © Karin Nunez De Fleurquin

15:00 - Werfvergadering

Ik heb het nog niet tegen veel mensen verteld, maar in april volgend jaar zal ik mijn klanten kunnen ontvangen in mijn spinternieuwe atelier! Bovendien zal ik dan ook 10 jaar bestaan. Als dat geen reden voor een feestje is ... Maar 1st is er veel werk aan de winkel.

Elke week hebben we een werfvergadering, dan komen we samen met de architect en de aannemer en bespreken we de vorderingen, maken een to-do-lijst en -planning. Het is allemaal heel boeiend en spannend, ik leer elke keer bij.

A good workflow
7
Foto © Karin Nunez De Fleurquin

17:00 - I love my family

Ik leef voor mijn juwelen, ik doe het werk met passie en steek mijn ziel erin. Ik doe heel graag wat ik doe, maar ik spender ook zeer graag quality time met mijn gezin. Ik voel me telkens jong als ik dingen met de hen samen doe en leef mij volledig in in hun universum.

Nadat ik mijn kids van school ben gaan halen, ga ik met hen naar 1 van hun naschoolse activiteiten: paardrijden. Dat is ook meteen 1 van mijn hobby’s. Paarden zijn prachtige dieren. Ik knuffel graag met hen en bewonder hun levenskracht heel erg.

A good workflow
7
Foto © Karin Nunez De Fleurquin
A good workflow
7
Foto © Karin Nunez De Fleurquin

Earrings uit de CRAZY HORSE collection.

22:00 - The end of a busy day

Nu verplicht ontspannen! Lekker chillen met een goed boek en mooie muziek op de achtergrond. Ik zet bv. iets rustigs op als Philip Glass of mijn favoriete Peruaanse zangeres Susana Baca. "Start the day with a smile & finish it with Champagne!"

A good workflow
7
Foto © Karin Nunez De Fleurquin

Sleep tight, xxx!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten