0

A day in a model's life

F
News

5
23.09.2015
Geschreven door Cesar Casier

Ik vlieg de wereld rond voor mijn modellencarrière. Lees verder voor a day in a model's life.

Europe means traveling! In de afgelopen 12 dagen heb ik al meer dan 8 keer op een vliegtuig gezeten. Let me explain: Belgium -> Madrid -> Istanbul -> Zweden -> Italy -> Belgium -> Madrid…

Non stop vliegen is de boodschap als je wil werken als model. In NYC werk je meestal in Manhattan en wandel je na je shoot gewoon naar je appartement. In België is er minder werk voor mij en werk ik meer voor merken in het buitenland. Ook heb ik bijna in elk Europees land een agency en heb ik dus meer kans op werk. 


Het is wel vermoeiend als je steeds naar de luchthaven moet gaan en steeds in de lucht moet zitten. In Zaventem weten ze bij Starbucks ondertussen al wat voor koffie ik wil, haha (no lie)!

Schermafbeelding_2015-09-16_om_11
5
Foto © Cesar Casier
Schermafbeelding_2015-09-16_om_11
5
Foto © Cesar Casier

In Istanbul heb ik een editorial geshoot, super over the top outfits maar wel zeer leuk. Istanbul is een zalige stad… Ik ben er nu al enkele keren geweest en steeds ben ik steeds aangenaam verrast.


Het eten is er top, de stad is prachtig en de mensen zeer vriendelijk en behulpzaam.

IMG_9873
5
Foto © Cesar Casier
IMG_9874
5
Foto © Cesar Casier

Eens een afwisseling tussen catalogus of e-com maakt mijn job wel leuker. Italy was just a holiday. Normaal ging ik voor 5 dagen bij een vriendin logeren in Toscane, maar ik kreeg een last minute job in Zweden voor H&M en is de vakantie van 5 dagen naar 2 dagen verkort. Jammer, but no money no honey! Toch heb ik een super tijd gehad en heb ik wat kunnen zonnen onder de Italiaanse zon.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten