0

90's op hun best!

F
News

8

Reefteven anno 2016! De gabbercultuur is helemaal terug, maar dan wel in een nieuw jasje. Een echt BAGGER jasje! Welkom (terug) in de foute 90's!

We zien het nog steeds voor ons alsof het gisteren was. Hakken, jumpen, boenke boenke muziek en nog zoveel meer foute toestanden. De meeste onder ons hebben het verbannen uit hun geheugen.

De gabbercultuur is een wereldje op zich. Voor een lange periode was het the way to go en nadien werd het praktisch verboden in het openbaar. Je kon de plank, de laatste 15 jaar, niet meer misslaan dan voor de gabber look te gaan. Zoals ze zeggen bij Project Runway: "One day you're in, the next day you're out".

In fashion is het altijd hetzelfde verhaaltje. Geen enkele trend is voorgoed weg. Alles komt terug, dus ook de gabbers are back in town! Met een eigen ontworpen print tussen army & camouflage en enkele klassiekers uit het verleden is BAGGER klaar om de nostalgie terug tot leven te wekken. 

Bagger Antwerpen
8
Foto © Ulrike Biets
Bagger Antwerpen
8
Foto © Ulrike Biets
Bagger Antwerpen
8
Foto © Ulrike Biets
Bagger Antwerpen
8
Foto © Ulrike Biets
Bagger Antwerpen
8
Foto © Ulrike Biets
Bagger Antwerpen
8
Foto © Ulrike Biets
Bagger Antwerpen
8
Foto © Ulrike Biets

Ga je naar een underground feestje, BAGGER is the way to go. WIl je gewoon de trendsetter van het jaar zijn deze zomer, dan is BAGGER jouw vriend! De collectie heeft een echte streetvibe, is ruig, a little dirty en zeker gedurfd. Vooral die XXL bomberjacks en de boksringen vind ik dé max. 

Zoals je hierboven al kon zien zijn de foto's rauw en in the face. Gedurfde poses en af en toe een borst die komt piepen. Moet kunnen! Hieronder heb je nog the making of video die werd geshoot in de havenbuurt van Antwerpen. Hier krijg je pas echt de sfeer te zien van de collectie. Na het zien van deze video ben jij, net als ik, ongetwijfeld in the mood om loco te gaan om een gabberfuif. 

BTW: stay tuned want binnenkort kruip ik zelf in de huid van een echte gabber boy tijdens een geweldige shoot. 

05.02.2016
Geschreven door Jan Van EldereWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten